RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 27 » «Форсаж 7» продовжує очолювати бокс-офіс США
13:18
«Форсаж 7» продовжує очолювати бокс-офіс США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 24 по 26 квітня.

Ось уже четвертий тиждень поспіль фінансовий рейтинг американського кінопрокату очолює пригодницький трилер-бойовик «Форсаж 7» від режисера Джеймса Вана. За минулий вікенд картина втратила 37% глядачів, але заробила при цьому ще $ 18,2 млн. Цікаво, що останнім фільмом, який так довго зміг протриматися на першому місці були «Голодні ігри», що вийшли в 2012 році. На даний момент Домінік Торетто і його «сім'я» зібрали в США близько $ 320 млн і все ще мають хороші шанси збільшити цю суму до $ 350 млн. Втім, подальші успіхи проекту залишаються під великим питанням, адже 1 травня в американський прокат нарешті виходять нові «Месники».



На другій сходинці бокс-офісу втримався комедійний бойовик Енді Фікмена «Товстун проти всіх». Просівши на 35%, фільм все ж зміг поповнити свою домашню касу ще на $ 15,5 млн, і тепер його сумарний дохід від американського прокату становить майже $ 44 млн. За оцінками фахівців, у проекту все ще є шанси дістатися до підсумкової позначки в $ 75 млн . Правда, це і близько не можна порівняти з результатами першого фільму ($ 146 300 000).



Мелодрама «Вік Адалін» від режисера Лі Толанда Крігера виявилася єдиним новачком прокату, який зміг пробитися в трійку лідерів. За вихідні картина зібрала $ 13,3 млн. Дебют проекту вийшов цілком задовільним. Хоч «Інша жінка» ($ 24 млн) і опинилася поза досяжності, але «Адалін» вдалося наздогнати і навіть перегнати такі фільми, як «Далека дорога» ($ 13 млн) та «Краще у мені» ($ 10 млн).



На четвертій сходинці рейтингу все ще перебуває сімейна анімаційна комедія «Нарешті вдома» від студії DreamWorks і режисера Тіма Джонсона. За вікенд мультфільм втратив всього 22%, заробивши при цьому ще $ 8,3 млн. На даний момент проект зібрав у США понад $ 153 млн, що вже перевершує результати «Мегамозку» ($ 148 млн) і «Кота в чоботях» ($ 149 млн).



Замикає першу п'ятірку американського бокс-офісу трилер-жахливчик «Прибрати з друзів» від режисера Левана Габріадзе. На другому тижні прокату аудиторія фільму скоротилася на 60%, а сама картина змогла заробити лише $ 6,2 млн. Таким чином, зараз дохід стрічки від показів в США становить $ 25,2 млн і ця сума ще може збільшитися до позначки в $ 35 млн.

Переглядів: 586 | Додав: Elnino | Теги: США, Форсаж 7, касові збори, Вік Адалін, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |