RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 20 » «Форсаж 7» не збавляє обертів в бокс-офісі США
19:00
«Форсаж 7» не збавляє обертів в бокс-офісі США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 17 по 19 квітня.

Ось уже третій тиждень поспіль в американському прокаті лідирує сьомий «Форсаж» Джеймса Вана. За вихідні картина просіла на 51%, але все одно заробила $ 29 млн, тим самим збільшивши свою домашню касу до $ 294 млн. Незважаючи на те, що темпи відтоку аудиторії нового «Форсажу» перевищуют. ті ж показники у попередніх двох частин франшизи (44% і 37%), фільм Вана вже заробив в світовому прокаті $ 1,15 млрд, що на даний момент робить його сьомим в рейтингу найбільш прибуткових проектів за всю історію кіно.

Подивимося, чи зможуть гонщики заїхати ще далі. Шанси для цього у них непогані, і треба лише вистояти в сутичці з прийдешнім супергеройським блокбастером.



На другій сходинці розташувався комедійний бойовик «Товстун проти всіх» від режисера Енді Фікмена. Картина дебютувала з результатом $ 24 млн, що істотно менше тієї суми, яку за перший вікенд зібрав «Герой супермаркету» ($ 31,8 млн). Фільм отримав дуже низький рейтинг на Rotten Tomatoes і слабку оцінку «В-» на CinemaScore. Враховуючи наближення грізних хлопців з Marvel, «Товстун» навряд чи заробить в США більше $ 70 млн, що вже в два рази менше, ніж показав усе той же «Герой супермаркету».



Третю позицію посів ще один новачок прокату - малобюджетний трилер Левана Габріадзе «Прибрати з друзів». За свій перший вікенд ужастик заробив аж $ 16 млн. Це відмінний результат для оригінального проекту, так що боси студії Universal напевно будуть задоволені. За оцінками фахівців, до кінця прокату фільм повинен заробити близько $ 40 млн, що стане безсумнівним успіхом для проекту.



З другої позиції на четверту спустилася сімейна анімаційна комедія «Нарешті вдома» режисера Тіма Джонсона. За вихідні мультфільм втратив 44% аудиторії і зміг поповнити свою касу лише на $ 10,3 млн. Усього ж проект студії DreamWorks заробив в США $ 142,6 і вже навряд чи зможе наздогнати за зборами «Сімейку Крудсів» ($ 187,1).



Замикає наш огляд американського бокс-офісу Джордж Тіллман-молодший і його мелодрама «Далека дорога». На другому тижні прокату картина втратила 47%, заробивши при цьому $ 6,8 млн. Для порівняння, у минулому році стрічка «Краще в мені» на другому уікенді втратила 54%. На сьогоднішній день «Далека дорога» привела творців картини до $ 23,5 млн.

Переглядів: 673 | Додав: Elnino | Теги: Товстун проти всіх, новини, Форсаж 7, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |