RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 14 » «Форсаж 7» не помічає суперників в бокс-офісі США
00:19
«Форсаж 7» не помічає суперників в бокс-офісі США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 10 по 12 квітня.

Як і очікувалося, свою перевагу зберіг лідер минулого тижня - кримінальний бойовик «Форсаж 7» від режисера Джеймса Вана. За вихідні стрічка просіла лише на 59% і заробила ще $ 60,5 млн. Для порівняння, п'ята і шоста частини франшизи на другому тижні втрачали більше 62% від стартового прибутку.

На даний момент сьомий «Форсаж» зібрав в американських кінотеатрах понад $ 252,5 і, за оцінками фахівців, до кінця свого прокату порадує студію Universal Pictures прибутком в $ 350 млн.



Все так само другу позицію в бокс-офісі займає сімейна анімаційна комедія «Нарешті вдома» від режисера Тіма Джонсона. На третьому тижні прокату в США мультфільм втратив всього 29% аудиторії і за минулий вікенд збільшив свою касу на $ 19 млн. Зараз у скарбничці проекту лежать $ 129 млн, а темпи американських зборів вказують на те, що милі фіолетові інопланетяни зовсім скоро обженуть як «Сімейку Крудсів », так і сиквел мульта« Як приручити дракона ».



На третьому рядку рейтингу несподівано розташувався єдиний новачок прокату - мелодрама «Далека дорога» від режисера Джорджа Тіллман-мол. Картина дебютувала з результатом $ 13,5 млн, що трохи вище, ніж у «Найкраще в мені» ($ 10 млн) і приблизно на одному рівні зі стрічками «Щоденник пам'яті» та «Ночі в Роданті». Судячи з динаміки, до кінця свого прокату в США фільм повинен заробити близько $ 30 млн.



На одну позицію опустилася комедія Ітана Коена «Тримайся!», Яка на третьому тижні прокату поступилася конкурентам 34% своїх глядачів. Доходи картини за минулі вихідні склали $ 8,6 млн, а всього американці вже залишили на сеансах $ 71,2. До слова, це істотно більше, ніж заробив «Шафер напрокат» ($ 64,5 млн).



За останнє місце бокс-офісу зачепилася «Попелюшка» Кеннета Брена. За вихідні стрічка просіла всього на 29%, зібравши при цьому ще $ 7,2 млн. Після п'яти тижнів в домашньому прокаті картина заробила $ 180,8 і, за оцінками фахівців, має збільшити цю суму як мінімум до $ 200 млн.

Переглядів: 601 | Додав: Elnino | Теги: Тримацся!, Форсаж 7, касові збори, Далека дорога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |