RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 4 » «Форс-мажори» продовжені на сьомий сезон
15:16
«Форс-мажори» продовжені на сьомий сезон
Кабельний канал USA Network продовжив серіал Аарона Корша "Форс-мажори" на сьомий сезон і оголосив дати прем'єр нових драматичних серіалів "Falling Water" і "Eyewitness". Новина, яку цитує видання The Hollywood Reporter, була анонсована на літній зустрічі Асоціації телевізійних критиків.

Рішення про продовження популярного шоу прийнято після виходу в ефір третього епізоду шостого сезону, який за три дні в середньому привертає увагу трьох мільйонів глядачів, з яких 1,1 мільйона належить аудиторії від 18 до 39 років.

"Форс-мажори" є найтривалішим серіалом USA Network. У минулому, 2015 році канал запустив успішну нову драму "Містер Робот", високо оцінену критиками і, яка отримала номінації на різні престижні телевізійні премії. У лінійці серіалів каналу нова драма "Королева півдня", доля другого сезону якої ще не визначена, а також майбутні серіали "Eyewitness" і "Falling Water".



Триллер "Falling Water" виконавчого продюсера Гейл Енн Херд дебютує в четвер, 13 жовтня, о 22:00. Прем'єра кримінального трилера Аді Хасака "Eyewitnes" (за мотивами норвезької драми) з Джуліанною Ніколсон в головній ролі відбудеться в неділю, 16 жовтня, о 22:00.

Що стосується нового серіалу "Стрілець", то його трансляція відкладена до осені в знак поваги до жертв перестрілки, що сталася в Далласі в липні 2016 року.
Переглядів: 847 | Додав: Elnino | Теги: серіал, USA Network, новини, Форс-мажори, 7 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |