RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 2 » «Форс-мажори» продовжені на шостий сезон
12:41
«Форс-мажори» продовжені на шостий сезон
Кабельний канал USA Network продовжив серіал "Форс-мажори" на шостий сезон, який складатиметься з шістнадцяти епізодів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Прем'єра п'ятого сезону драми Аарона Корша, виробництвом якої займається Universal Cable Productions, 24 червня 2015 зібрала біля екранів 3,4 мільйона глядачів, з яких 1,3 мільйона належать аудиторії від 18 до 49 років.
"Форс-мажори "встановили високу планку у всьому і продовжують залишатися сильними гравцями і знаковим серіалом для USA Network, - сказав у своїй заяві президент телемережі Кріс МакКамбер. - За допомогою неймовірної акторської гри, приголомшливого сценарію і візуального оформлення ми продовжимо залучати глядачів в світ "Форс-мажорів" щотижня.



Драма, головні ролі в якій виконують Гебріел Махт і Патрік Адамс, є найтривалішим серіалом телемережі, поступаючись першістю "Дорогому доктору".

"Форс-мажори" влаштували розумні і сексуальні американські гірки протягом усіх п'яти сезонів, - у свою чергу підкреслив один з керівників NBCUniversal Cable Entertainment Джефф Вочтел. - Аарон Корш приготував відмінний сюрприз наприкінці п'ятого сезону, який задасть абсолютно новий курс майбутнім сезонам ".
Переглядів: 613 | Додав: Elnino | Теги: 6 сезон, Форс-мажори, кількість серій, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |