RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 8 » Форест Уїтакер зіграє в «Чорній пантері»
18:43
Форест Уїтакер зіграє в «Чорній пантері»
В акторському складі фільму "Чорна пантера", який буде знятий за серією популярних коміксів Marvel, відбулося значне поповнення. Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання Variety, до нього приєднався лауреат премії Американської Кіноакадемії Форест Уїтакер. На момент написання даної замітки про його партію було відомо лише, що це буде старійшина Ваканди.

Також стало відомо, що в картині погодилися зіграти ще кілька акторів, в тому числі Деніел Калуя, що знімався в трилері "Сікаріо", і Флоренс Касумба, що з'явилася на кілька секунд в кадрі у фільмі "Перший месник 3: Протистояння".



Нагадаємо, що головну роль в "Чорній пантері" зіграє Чедвік Боузман. У картині також візьмуть участь Майкл Б. Джордан, Данай Гуріра, Енді Серкіс, Люпіта Ніонго і інші актори. Фільм буде представлений глядачам в лютому 2018 року.

Супергерой Чорна пантера був представлений в третій частині "Першого месника". Згідно міфології Marvel, під маскою Чорної пантери ховається наслідний принц вигаданої країни Ваканда, готовий встати на захист своєї батьківщини, єдиного місця на планеті, де видобувається унікальний метал - вібраніум, з якого зроблений щит Капітана Америки.
Переглядів: 850 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Форест Уїтакер, Чорна Пантера, Marvel, новини, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |