RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 24 » Forbes визначив найбільш переоцінених акторів
14:22
Forbes визначив найбільш переоцінених акторів
Журнал Forbes опублікував щорічний список акторів, гонорари яких не відповідають рівню касових зборів фільмів з їх участю.

Експерти авторитетного видання беруть до уваги три останні проекти в кар'єрі зірки, а потім проводять аналіз того, скільки кінокомпанії змогли повернути з кожного витраченого на їх зарплату долара.

Лідером списку другий рік поспіль став Адам Сендлер. У році, що минає він знявся в комедії «Змішані», збори якої в світовому прокаті склали $ 126 млн при бюджеті в $ 40 млн. Однак цього виявилося недостатньо, щоб покрити попередні касові провали фільмів за участю Сендлера, а також виправдати його 25-мільйонні гонорари.



Друге місце в списку зайняв Джонні Депп. Три останні фільми з його участю дозволили кінокомпаніям повернути лише $ 4,1 с кожного виплаченого акторові долара. Серйозним ударом по репутації Деппа стали відразу два касових провали за останні два роки - «Самотній рейнджер» і «Перевага». Втім, повернення до знайомих образів в сиквелі «Аліси в країні чудес» і п'ятому фільмі франшизи «Пірати Карибського моря», швидше за все, допоможе Джонні вже в найближчі роки покинути антирейтинг Forbes.



На третьому місці розташувався Бен Стіллер, чиє «Таємне життя Волтера Мітті» цього року ледь зуміло вийти на рівень самоокупності. Акторові залишається сподіватися, що триквел «Ночі в музеї» дозволить йому істотно поліпшити свою фінансову привабливість для голлівудських студій.



У десятку найбільш переоцінених акторів за версією Forbes також увійшли Райан Рейнолдс, Том Хенкс, Уїлл Феррелл, Ченнінг Татум, Дензел Вашингтон, Сандра Буллок і Бен Аффлек.
Переглядів: 522 | Додав: Elnino | Теги: невдахи, переоцінені, актори, Forbes | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |