RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 2 » «Фокус» лідер американського прокату
14:11
«Фокус» лідер американського прокату
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 27 лютого по 1 березня.

За результатами минулого тижня, перший рядок в американському прокаті посіла кримінальна мелодрама «Фокус» від режисерського дуету Гленна Фікарра і Джона Рекуа. За прем'єрні вихідні стрічка заробила $ 19,1 млн, що практично ідентично результату комедійної мелодрами «Це безглузде кохання». Крім того, це більше, ніж зібрали «Мордекай» і «Кібер» разом узяті. Картина отримала змішані відгуки глядачів і рейтинг «В» на CinemaScore. За оцінками фахівців, навряд чи проект заробить в домашніх кінотеатрах понад $ 60 млн.



На другій сходинці прокату розташувалася шпигунська кримінальна комедія «Kingsman: Секретна служба» від режисера Метью Вона. У свій третій вікенд фільм просів всього на 36% і поповнив свою касу ще на $ 11,7 млн. За 17 днів показів картина заробила в США трохи більше $ 85,6 млн, а до кінця свого прокату вона може принести творцям близько $ 105 млн.



Все ще в трійці лідерів тримається сімейна анімаційна комедія Пола Тіббіта «Губка Боб в 3D». За вихідні мультфільм втратив близько 32% своєї аудиторії, зібравши при цьому ще $ 11,2 млн. На сьогоднішній день доходи стрічки від американського прокату становлять $ 140 млн, що вже в два рази окупає його виробничий бюджет.



Еротична мелодрама «П'ятдесят відтінків сірого» від режисера Сем Тейлор-Джонсон спустилася на четверту позицію, поступившись конкурентам більше 50% аудиторії. На третьому тижні прокату проект заробив $ 10,9 млн, а всього американські глядачі залишили на сеансах екранізації майже $ 148 млн. За оцінками фахівців, ця сума цілком може вирости до $ 165 млн.



Ще одним новачком американського прокату став трилер Девіда Гелба «Ефект Лазаря». Картина дебютувала на п'ятій сходинці бокс-офісу з $ 10,6 млн, обійшовши дебют «Похмурих небес» ($ 8,2 млн), але поступившись «Окулус» ($ 12 млн). Фільм отримав оцінку «С-» на CinemaScore і вже навряд чи здивує нас своїми фінансовими результатами. Швидше за все, картина завершить американський прокат з сумою близько $ 25 млн.



 
Переглядів: 629 | Додав: Elnino | Теги: бокс -офіс, фокус, Ефект Лазаря, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |