RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 14 » Флеш знайде своє кохання?
20:49
Флеш знайде своє кохання?
Як повідомляє інформаційний портал TVLine, у другому сезоні Супергеройського бойовика «Флеш» (The Flash) з'явиться нова героїня, якій судилося стати любовним інтересом Баррі Аллена. Новеньку дівчину звуть Венді, і вона описується творцями шоу як «палка, весела і кумедна», що нагадує Фелісіті з «Стріли» (Arrow).

Незважаючи на зазначені вище якості, Венді не можна назвати легковажною простушкою. Сценаристи «влаштували» її працювати в поліцію Централ-сіті, де колеги по достоїнству цінують тямущість і науковий склад розуму цієї красуні. Як кажуть, чоловіки, а тим більше супергерої, таку жінку не пропускають. За інформацією джерела, в даний час проводиться кастинг на роль Венді, дебют якої відбудеться в другому епізоді другого сезону.



Нагадаємо, «Флеш» стартував на телеканалі The CW в минулому році і з спін-оффу «Стріли» досить швидко сформувався в самостійний і дуже сильний для свого жанру серіал. Його сюжет обертається навколо найшвидшої людини на планеті - судмедексперта Баррі Аллена, який використовує свої раптово придбані здатності для боротьби зі злом. Більше новин про другий сезон шанувальникам шоу варто очікувати в липні, коли команда серіалу приїде на фестиваль «Комік-Кон» в Сан-Дієго.
Переглядів: 576 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, новини, Венді, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |