RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 15 » Фінальні сезони "Гри престолів" можуть бути коротше традиційних
20:02
Фінальні сезони "Гри престолів" можуть бути коротше традиційних
Ще не замовлені до виробництва, але обговорювані сьомий і восьмий сезони серіалу "Гра престолів", можуть бути коротше стандартних Десятисерійних. Так, сьомий сезон може складатися з семи серій, а фінальний восьмий - з шести. Як стверджують джерела видання The Hollywood Reporter, таку перспективу обговорюють шоураннер фентезійної драми, заснованої на творах Джорджа Р.Р. Мартіна, Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс.

"Будь-які розмови про кінець" Гри престолів "і кількості епізодів майбутніх сезонів носять гіпотетичний характер, - сказано в офіційній заяві HBO, оголошеній у четвер, 14 квітня 2016 року. - Як це зазвичай відбувається, HBO, Ден і Девід почнуть обговорювати деталі, як тільки буде прийнято рішення замовити виробництво сьомого сезону серіалу ".



Обговорювані плани розділити передбачуваний тринадцатисерійний сезон навпіл схожі на те, що зробив канал AMC, що випустив фінальний сезон "Божевільних" в двох частинах. Ніяких рішень на момент написання замітки не прийнято, і, за словами джерел, продюсери обговорюють різні варіанти.

У січні поточного року інсайдери видання говорили про те, що HBO близький до продовження популярного шоу відразу на два сезони - сьомий і восьмий. Офіційне продовження очікується зовсім скоро, оскільки HBO зазвичай оголошує такі новини приблизно в той же час, коли стартує черговий сезон. Прем'єра шостого сезону "Гри престолів" відбудеться 24 квітня 2016 року.
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Гра престолів, новини7 сезон, 8 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |