RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 5 » Фінальна дилогія «Месників» буде перейменована
10:24
Фінальна дилогія «Месників» буде перейменована
Дві серії фінальної дилогії "Месники" будуть перейменовані і, більш того, у кожної з них буде своя власна назва. Про це розповіли в інтерв'ю виданню UPROXX постановники фільмів Ентоні Руссо і Джо Руссо.

"Це дуже різні фільми. Тому помилково називати їх" Частиною 1 "і" Частиною 2 ". В наших планах зміна назви, правда, ми ще не визначилися якими вони будуть в підсумку. Так що, так, ми обов'язково їх перейменуємо" , - прокоментували постановники.

Найімовірніше, позиціонуючи проект таким чином, брати Руссо мають намір продемонструвати глядачам, що поділ його на дві частини не справджується банальним бажанням збільшити касові збори, але розповісти дві різні історії. Зміст фільмів поки тримається в секреті, так само як і перелік суперегероев і їх супротивників, які будуть продемонстровані. Цілком можливо, до команди Месників приєднаються Вартові Галактики, а їх головним противником виявиться титан Танос.



Нагадаємо, що дилогія "Месники 3", як її прийнято було назвати до останнього часу, буде першим кінопроектом, повністю знятим новим поколінням камер IMAX. Зйомки картин "Месники 3. Частина 1" і "Месники 3. Частина 2" пройдуть одночасно в 2016 і 2017 році, а вийдуть вони в травні 2018 року і в травні 2019 року, відповідно.
 
Переглядів: 566 | Додав: Elnino | Теги: Marvel, Месники 3, Брати Руссо, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |