RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Фінал першого сезону «Бійтеся ходячих мерців» показав стабільні рейтинги
20:47
Фінал першого сезону «Бійтеся ходячих мерців» показав стабільні рейтинги
Рейтинги фіналу першого сезону серіалу "Бійтеся ходячих мерців", який транслювався каналом AMC в неділю, 4 жовтня 2015, виявилися задовільними. Як повідомляє видання Deadline, заключний епізод із стріляниною військових, атакою заражених вірусом зомбі і загибеллю одного з головних героїв у 21:00 привернув увагу в цілому 6,86 мільйона осіб, з яких 3,37 мільйона належать ключовій аудиторії від 18 до 49 років .

У ніч трансляції футбольного матчу між командами New Orleans Saints і Dallas Cowboys, дебюту п'ятого сезону "Батьківщини" на Showtime і прем'єрних показів різних шоу на інших кабельних і громадських каналах, заключна серія "Бійтеся ходячих мерців", що тривала 1 годину одинадцять хвилин, зібрала перед екранами більшу аудиторію, ніж тижнем раніше, коли п'ятий епізод подивилися 6,7 мільйона чоловік.

Якщо порівнювати рейтинги фіналу першого сезону "материнського" серіалу, "Ходячих мерців", який так само складався з шести епізодів, то "перемога" залишилася за новим супутнім серіалом - заключну серію зомбі-драми, яка згодом стала телевізійним блокбастером, 5 грудня 2010 подивилися 5,97 мільйона чоловік.



​Нагадаємо, що дебют серіалу "Бійтеся ходячих мерців" 23 серпня 2015 встановив рекорд прем'єри в історії кабельного телебачення, зацікавивши 10,1 мільйона чоловік. З урахуванням триденних переглядів після прем'єри, ця цифра зросла до 13,3 мільйона.
Другий сезон серіалу, який складатиметься з п'ятнадцяти епізодів, дебютує на AMC в 2016 році.
Переглядів: 530 | Додав: Elnino | Теги: Бійтеся ходячих мерців, рейтинги, Фінал, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |