RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 30 » Фінал «Голодних ігор» втримав лідерство в прокаті
18:47
Фінал «Голодних ігор» втримав лідерство в прокаті
Лідером бокс-офісу США в минулий уїкенд, що пройшов під егідою святкування Дня подяки, став, як і минулого тижня, блокбастер «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2". Останній фільм про пригоди Катніс Евердін, знятий Френсісом Лоуренсом, поклав у скарбничку ще $ 51,6 млн., довівши свою загальну касу до $ 198,3 млн.

Прощання з популярною кіносерією вийшло трохи сумбурним: одні критики позитивно відгукнулися про заключну частину, а інші - звинуватили фільм у відсутності динаміки і явною шаблонністю деяких сцен. З іншого боку, Дженніфер Лоуренс знову прекрасно впоралася з роллю цілеспрямованої, але при цьому вразливої Катніс. Однак глядачі відзначили той факт, що другорядним героям у другій «Переспівниці» приділено мало часу.



Франшиза «Голодні ігри», безумовно, залишить слід в історії, хоча інсайдери повідомляють, що Lionsgate знаходиться в пошуку ідей для можливих спін-оффів кіносеріі. Як би там не було, на даний момент сума зборів всіх чотирьох фільмів переступила за позначку в $ 2 млрд.

І якщо успіх «Голодних ігор» у святковий вікенд не викликає подиву, то новий мультфільм студії Pixar «Добрий динозавр» напевно розчарував своїх творців. Журналісти прогнозували картині куди більші досягнення, ніж $ 39,2 млн,, за вихідні і $ 55,6 млн., за п'ять днів показу в американських кінотеатрах.



Безсумнівно, «Добрий динозавр» пройшов складний шлях, перш ніж дістатися до глядачів, але все ж його виступ в прокаті виявився одним з найгірших за всю історію Pixar. І хоча студія не розголошує суму, витрачену на зйомки стрічки, можна припустити, що бюджет «Доброго динозавра» коливається в районі $ 200 млн. Що ж стосується відгуків рецензентів, то вони зазначили, що мультфільм вийшов щирим, добрим і неймовірно красивим, але надто дитячим . У кожному разі, до виходу в США четвертих «Елвіна і бурундуків» (18 грудня), гідних конкурентів у анімаційного фільму Пітера Сона в жанрі анімації поки не передбачається.

А ось хто, перевершив навіть найоптимістичніші очікування, так це спортивна драма «Крід». Американські глядачі із задоволенням розлучилися з $ 30,1 млн., (за п'ять днів - $ 42,6 млн.) заради нової зустрічі з Роккі Бальбоа. Герой Сільвестра Сталлоне грає в картині Райана Куглера не першу скрипку, зате Майкл Б. Джордан, що виконав роль незаконнонародженого сина Аполло Кріда, виконав відмінну роботу. Глядачі відзначили, що фільм ідеально вписується у франшизу «Роккі», але при цьому пропонує кіноманам новий погляд на світ боксу. Джордан органічно вписався в образ замкнутого хлопця, що мріє піти по стопах батька.



На четвертому місці, за результатами вихідних, виявився блокбастер «007: Спектр». Фільм заробив додаткові $ 12,8 млн., а його глядацька аудиторія при цьому зменшилася лише на 15%. Всього ж Деніел Крейг в костюмі Джеймса Бонда зібрав у прокаті $ 176,1 млн. Відомо, що режисер Сем Мендес остаточно вирішив покинути бондіану, його приклад хоче наслідувати й сам Крейг. Проте продюсер франшизи Барбара Брокколі нещодавно заявила, що шанувальникам агента 007 не варто переживати завчасно: 25-й фільм кіносеріі готовий піти у роботу.



І замикає п'ятірку лідерів бокс-офісу США анімаційна стрічка Стіва Мартіно «Снупі і дрібнота пузата в кіно». Життєрадісний Чарлі Браун і його вірний пес Снупі можуть похвалитися зборами в $ 9,7 млн. Всього американці віддали $ 116,8 млн., за те, щоб подивитися, як герої коміксів Чарльза М. Шульца поведуться на великих екранах. Цікаво, що у свої перші вихідні картина Мартіно заробила на шість мільйонів більше, ніж «Добрий динозавр».

Переглядів: 634 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, Крід, Добрий динозавр, 007: СПЕКТР, Переспівниця. Частина 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |