RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 19 » Фільми Walt Disney випустять у форматі Dolby Vision
00:34
Фільми Walt Disney випустять у форматі Dolby Vision
Компанії Dolby Laboratories, Inc. і The Walt Disney Studios уклали угоду, за умовами якої фільми студії "Земля майбутнього" та "Книга джунглів", а також мультфільм Pixar "Головоломка" стануть першими кінопроектами, представленими у форматі Dolby Vision, які демонструватимуться в кінотеатрах Dolby Cinema. Прем'єри відбудуться в різних країнах світу.Про це повідомляється в офіційному прес-релізі.

Dolby Cinema - це кінозали класу "люкс", в яких використовується система проектування Dolby Vision. Її ключовим елементом стане нове покоління лазерних проекторів Christie 6P 4K, що підтримують технологію "high dynamic range", з діапазоном яскравості, що значно перевищує стандартний.Зали також обладнані звуковими системами Dolby Atmos.



Нагадаємо, що проект Dolby Cinema був представлений в кінці 2014 року. Крім унікальних технічних характеристик такі зали будуть пропонувати і унікальні можливості для маркетингу, зокрема, електронне "брендування" входу в кінозал, яке буде виконуватися в стилістиці фільму, який демонструються в даний момент.

Стверджувалося, що Dolby планує працювати з партнерами за наступною схемою: компанія оплачує проекційні системи, а власники кінотеатрів за свій рахунок виробляють переобладнання та необхідну модернізацію залів.
Переглядів: 607 | Додав: Elnino | Теги: головоломка, Земля майбутнього, Dolby Vision, фільми, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |