RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 4 » Фільм «Зоряні війни: Пробудження сили» залишився в лідерах домашнього прокату
18:25
Фільм «Зоряні війни: Пробудження сили» залишився в лідерах домашнього прокату
Перший вікенд 2016 року (1-3 січня) в північноамериканському бокс-офісі не приніс сюрпризів: над усіма іншими картинами все так само підноситься блокбастер «Зоряні війни: Пробудження сили», і всього один новачок розбавив компанію минулого тижня.

«Пробудження сили» в свої треті вихідні заробили ще $ 88,3 млн., і в домашньому прокаті стрічка Джей Джея Абрамса має значні $ 740,3 млн. Що ж стосується світових зборів, то зараз сьома частина космічної саги може похвалитися сумою в $ 1,51 млрд., і поки замикає шістку найкасовіших фільмів за всю історію кінематографа. Деякі журналісти навіть зважилися підрахувати, скільки ж рекордів побило «Пробудження сили». Результат може здивувати будь кого картина Абрамса встановила 40 (!) Нових рекордних позначок.



Друга позиція в рейтингу залишилася за комедією «Хто в домі тато». Дует Уілла Феррелла і Марка Уолберга зміг розсмішити глядачів ще на $ 29 млн. Всього ж батьки за два тижні в прокаті зібрали $ 93,7 млн., що, погодимося, гідний результат для фільму подібного жанру. І хоча рецензенти назвали картину Шона Андерса посередньою і передбачуваною, ніхто з них не заперечував того факту, що «Хто в домі тато» - це весела і чарівна кінострічка, а Феррелл і Уолберг чудово впоралися зі своїми ролями.



Єдиний новачок, який зумів забратися в топ-5, - фільм Квентіна Тарантіно «Мерзенна вісімка». Та й новачок він тільки в широкому прокаті, оскільки в США обмежений показ картини почався ще наприкінці грудня. Але зараз, відкрившись в більшості кінотеатрів країни, стрічка зібрала $ 16,2 млн., а її результат за два тижні обчислюється сумою в $ 29,6 млн. Спочатку «Мерзенній вісімці» прогнозували великі збори, але фільми з рейтингом R завжди несуть в собі певний ризик для голлівудських мейджорів.

Що ж стосується відгуків про «Мерзенну вісімку», то вони в більшості своїй повні таких епітетів, як «чудовий», «розумний» і «стильний». Фільм відрізняється від усього того, що нам пропонують найбільші студії, і, як помітили критики, таке кіно міг зняти тільки Тарантіно. Діалоги написані в його стилі, а мікс із насильства, веселощів і божевілля з перших же хвилин затягує глядача. Вдалим доповненням до всього що відбувається на екрані став саундтрек, написаний Енніо Морріконе.



На четвертому місці розмістилася ще одна комедія - «Сестри» з результатом $ 12,6 млн. Фільм з Тіною Фей і Емі Полер в головних ролях уже змусив глядачів посміятися на $ 61,7 млн. Картина, головним достоїнством якої став дует актрис, викликала змішані почуття у професійного співтовариства: одні вважали її цілком кумедною, а іншим не вистачило дотепних жартів. У кожному разі, в бокс-офісі «Сестри» перевершили всі покладені на них очікування.



І замикає першу огляд бокс-офісу США в новому році мультфільм «Елвін та бурундуки: Бурундомандри». Четверта частина франшизи заманила в кінозали глядачів, які віддали ще $ 11,8 млн. І хоча більшості глядачам, що подивилися стрічку кинулося в очі величезна кількість дурних жартів, Елвін і компанія в домашньому прокаті зібрали $ 67,4 млн. Конкурент у картини Уолта Бекера з'явиться тільки через два тижні («Норм з півночі»), а до того моменту бурундуки запанують у сегменті мультфільмів.


 
 
Переглядів: 801 | Додав: Elnino | Теги: Сестри, Мерзенна вісімка, новини, Хто в домі тато, касові збори, Епізод 7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |