RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 8 » Фільм «Загін самогубців» очолив домашній прокат
15:31
Фільм «Загін самогубців» очолив домашній прокат
Минулий вікенд (5-7 серпня) в північноамериканському прокаті пройшов під знаком «Загону самогубців». Новий блокбастер кінематографічного всесвіту DC істотно відірвався від найближчих конкурентів і побив відразу декілька рекордів.

Так, завдяки сумі $ 135,1 млн, заробленої за вихідні, фільм Девіда Ейра тепер є чемпіоном серпня по зборах в прем'єрний тиждень. Попередній рекорд в 2014 році поставили «Вартові Галактики» ($ 94,3 млн).

У світовому прокаті «Загін самогубців» зібрав $ 132 млн в 57 країнах, і загальний результат блокбастера ($ 267,1 млн) можна порівняти з «Дедпулом», що демонструвався в лютому. Однак найманець в червоному трико критиків вразив, а ось компанія лиходіїв - ні. Зараз стрічка Ейра має на RottenTomatoes гнітючий рейтинг 26%, через що деякі затяті шанувальники DC навіть створили петицію, що закликає до закриття сайту. Відвідувачі кінотеатрів поставили фільму оцінку B +, що не набагато краще, ніж у «Бетмена проти Супермена» (B).

У рідкісних позитивних рецензіях критики говорять про те, що Ейру в деякій мірі вдалося урізноманітнити супергеройський жанр, а персонажі змушують глядача співпереживати їм. Тут в суперечку вступає велика частина професійних рецензентів - герої у фільмі дійсно знайдуться на будь-який смак, але режисер не знав, що з ними робити. Настільки очікуваний всіма Джокер у виконанні Джареда Лето своїм божевіллям точно не затьмарить попередників, а Рік Флег - найслабша ланка у всій команді. Ймовірно, позначаються все ж завищені очікування від блокбастера після проведеної WB агресивної рекламної кампанії, але тепер студії потрібно дочекатися наступних вихідних, адже негативна критика може значно вплинути на фінансові результати картини.



Переможець минулого тижня «Джейсон Борн» виявився в протилежній ситуації - не дивлячись на відмінну оцінку від глядачів, фільм Пола Грінграсса просів відразу на 62% і заробив всього $ 22,7 млн. Виною тому - конкуренція в особі «Загону самогубців», і дистриб'ютори вже говорять про те, що студія Universal злегка поквапилася з прем'єрою бойовика. Всього ж в скарбничці стрічки є $ 103,4 млн в домашньому прокаті і $ 91,9 млн - у світовому (якщо виключити США). На думку критиків, Грінграсс завжди вміло підносив політичне підґрунтя історії і торкався проблеми справедливості, однак і він іноді відступає від таких серйозних тем заради видовищних погонь і бійок.



А ось на результати комедії «Дуже погані матусі» конкуренція з боку кінокоміксу DC вплинула не так сильно - втрата глядацької аудиторії склала лише 40%. Картина Джона Лукаса і Скотта Мура додала в свій актив $ 14,2 млн і може похвалитися сумою $ 51,1 млн в домашньому прокаті. Що ж, недарма рецензенти вже встигли назвати стрічку самим смішним фільмом року, в якому знайшлося місце не тільки дебошам і шумним вечіркам, а й серйозним питанням виховання дітей.



На четвертій сходинці опинилися домашні тварини, чиє таємна життя не залишає глядачів байдужими ось уже п'ятий тиждень поспіль. Свідчення цього - $ 11,6 млн, що відправилися в скарбничку стрічки. Завдяки зібраним в США $ 319,6 млн картина тепер отримає сиквел і обіцяє стати ще однією успішною франшизою, здатною розвеселити як дітей, так і дорослих.



Блокбастер «Стартрек: Нескінченність» завершив вікенд з результатом $ 10,2 млн, що дозволило йому зайняти лише п'яту сходинку фінансового рейтингу. Фільм Джастіна Ліна в свій третій тиждень втратив ще 59% глядачів, і в підсумку має тільки $ 127,9 млн на домашньому прокаті. З урахуванням світових зборів триквел заробив $ 194,4 млн, що трохи більше його виробничого бюджету ($ 185 млн).
 
Переглядів: 742 | Додав: Elnino | Теги: Джейсон Борн, Дуже погані матусі, США, новини, касові збори, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |