RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 17 » Фільм за мотивами «Тетріса» знімуть в Китаї
23:35
Фільм за мотивами «Тетріса» знімуть в Китаї
Екранізація популярної в усьому світі гри "Тетріс", про яку не було нічого відомо з середини 2014 року, знову потрапила в поле зору профільних ЗМІ. Як стверджує видання ComicBook, американська студія Threshold Entertainment, яка придбала права на зйомки картини за мотивами гри, уклала партнерську угоду з китайськими партнерами.

Виробничий бюджет оцінюється в 80 мільйонів доларів, в ньому будуть задіяні, як китайські, так і західні актори. Самі творці характеризують свій проект виключно як "фантастичний фільм епічного масштабу".

"Наша команда працювала з The Tetris Company протягом року і після формування спільної студії Threshold Global Studios, отримала все необхідне фінансування, завершила роботу над сценарієм і готова приступити до зйомок", - йдеться в спільній заяві партнерів. Продюсер екранізації Ларрі Касанофф впевнений, що "Тетріс" - ідеальний проект для дебюту студії ".



Очікується, що зйомки стартують вже на початку 2017 року та пройдуть переважно в Китаї. Сюжет картини на момент написання даної замітки не уточнювався, невідомо також, коли вона буде представлена ​​глядачам. Нагадаємо, що "Тетріс" був створений радянським програмістом Олексієм Пажитновим в 1984 році.
Переглядів: 614 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Threshold Global Studios, Ларрі Касанофф, новини, Тетріс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |