RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 9 » Фільм з Мелісою МакКарті розтрощив «Бетмена проти Супермена»
23:30
Фільм з Мелісою МакКарті розтрощив «Бетмена проти Супермена»
Комедія "Леді бос", в якій головну роль зіграла Мелісса МакКарті, успішно стартувала в американському прокаті. Як повідомляє видання The Wrap, картина заробила в прем'єрний день вісім мільйонів доларів, випередивши фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", що зібрав за той же день шість мільйонів доларів.

Така динаміка свідчить про те, що до кінця першого уїк-енду в домашньому прокаті на рахунку комедії буде 21,8 мільйона доларів. "Бетмен проти Супермена", найімовірніше, фінішує другим з результатом 21,6 мільйона доларів. Очікувалося, що в треті вихідні збори "Бетмена проти Супермена" знизяться приблизно на 45-50 відсотків, але в дійсності падіння виявиться значнішим - не менше 58 відсотків.



Що стосується фільму за участю МакКарті, то його виробничий бюджет склав всього 29 мільйонів доларів, тому у нього не буде проблем з окупністю навіть в Північній Америці. Фінальні збори можуть досягти 100 мільйонів доларів. У картині, крім МакКарті, також знімалися Крістен Белл, Пітер Дінклейдж, Крістен Шааль, Кеті Бейтс, Сесілі Стронг, Марго Мартіндейл, Тайлер Лебін, Елла Андерсон, Тімоті Саймонс і інші актори.
Переглядів: 936 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, кіно, Меліса МакКарті, Леді бос, касові збори, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |