RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 14 » Фільм «У серці моря» не зміг пробитися в лідери прокату
13:46
Фільм «У серці моря» не зміг пробитися в лідери прокату
На цьому тижні бокс-офіс США не може похвалитися високими показниками: фільми з топа-12 в загальній сумі змогли зібрати лише $ 68,7 млн., що є найгіршим результатом для цього періоду, якщо дивитися з 1998 року.

Лідерство в фінансовому рейтингу четвертий тиждень поспіль продовжує утримувати блокбастер «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2". Останній на даний момент фільм франшизи додав в скарбничку ще $ 11,3 млн., а його домашня каса зараз становить $ 244,5 млн. Звичайно, за загальною сумою зборів друга «Переспівниця» все ще не дотягує до результатів побратимів по кіносеріі, але з часів перших «Голодних ігор» жодна картина про Катніс Евердін не могла втриматися на вершині бокс-офісу довше трьох тижнів, що вдалося зробити прощальній стрічці франшизи.



Головним конкурентом Катніс Евердін на минулому тижні повинні були стати китобої Рона Ховарда. Однак епік «У серці моря» зміг вивудити з глядачів усього $ 11 млн. Відставання від «Голодних ігор», звичайно, вийшло невеликим, але критики, як і самі творці фільму, розраховували на більше. Бюджет картини Ховарда, без урахування витрат на маркетинг, склав близько $ 100 млн, і зараз самий оптимістичний прогноз обіцяє китобоям на чолі з Крісом Хемсвортом лише $ 30 млн в домашньому прокаті.



Третю позицію фінансового рейтингу за результатами минулого тижня зайняв мультфільм студії Pixar «Добрий динозавр». Класична історія про хлопчика і його собаку в якій хлопчиком став динозавр, а його вихованцем - людське дитя, заробила додаткові $ 10,5 млн. Всього у картини Пітера Сона мається зараз $ 89,7 млн. Керівництво Pixar навряд чи залишилося задоволене результатами «Доброго динозавра »- анімаційна стрічка увійшла до трійки мультфільмів-невдах, які не зуміли після трьох тижнів у прокаті подолати позначку в $ 100 млн.



За «Хорошим динозавром» в топі-5 північноамериканського бокс-офісу розташувалася спортивна драма «Крід: Спадщина Роккі». Роккі Бальбоа і його молодий учень Адоніс заробили за минулі вихідні $ 10,1 млн., а загальна сума зборів картини Райана Куглера дорівнює зараз $ 79,3 млн. Недарма після виходу «Кріда» критики відразу ж заговорили про гарні перспективи стрічки в сезон кінопремій - Сільвестр Сталлоне вже номінований за роль Роккі на «Золотий глобус».



І замикає п'ятірку лідерів комедійний хоррор «Крампус», що налякав відвідувачів кінотеатрів ще на $ 8 млн. Історія про монстра, який карає неслухняних дітей, припала до смаку глядачам завдяки вдалому міксу гумору і хоррора. Крім того, режисер Майкл Доерті приділив увагу кожній деталі, а тому надприродні істоти (а їх в «Крампусі» декілька) виглядають досить страхітливо. Єдине, що не влаштувало критиків, - схожість хоррора з багатьма фільмами подібної тематики, але це не завадило картині Доерті зібрати за два тижні в прокаті $ 28,2 млн.

Переглядів: 799 | Додав: Elnino | Теги: Голодні ігри: Переспівниця. Частина, Крід, У серці моря, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |