RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 19 » Фільм «Саллі» зберіг лідерство в домашньому прокаті
14:56
Фільм «Саллі» зберіг лідерство в домашньому прокаті
Минулі вихідні (16-18 вересня) подарували північноамериканським глядачам кілька цікавих кінопрем'єр, але в підсумку жоден новачок так і не зміг стати гідним конкурентом для драми Клінта Іствуда «Чудо на Гудзоні».

Втративши 37% аудиторії, стрічка завершила вікенд з сумою $ 22 млн. Всього в скарбничці у картини про подвиг Чеслі Салленбергера є на даний момент $ 70,5 млн. Примітно, що після двох тижнів в прокаті «Саллі» не вистачає зовсім трохи до фінального результату іншого фільму з Томом Хенксом у головній ролі - «Мосту шпигунів».

За межами США біографічна драма Іствуда не користується такою ж популярністю серед глядачів, але $ 23,4 млн у неї на світовій арені вже є. Всього ж на сьогодні стрічка зуміла заробити $ 93,9 млн.

Допомагають привертати увагу публіки і позитивні оцінки критиків, які відзначили реалістичність того, що відбувається на екрані. Іствуд досить точно відтворив півгодини, що увійшли в історію Нью-Йорка. Важливе місце в картині займає не тільки аварійна посадка, але і душевні терзання Саллі. Незважаючи на те, що багато хто вважав капітана Салленбергера героєм, він на собі відчув вплив бюрократизму, і Тому Хенксу вдалося передати всі емоції, які охоплювали льотчика в ті дні.



А ось хто не може похвалитися захопленими відгуками, так це жахливчик «Відьма з Блер: Нова глава». Спочатку весь проект був оповитий ореолом таємниці і навіть називався інакше. Лише на фестивалі «Комік-Кон» творці фільму зізналися, що він стане продовженням франшизи «Відьма з Блер». Однак перші вихідні в прокаті не виправдали надій - замість прогнозованих $ 20 млн стрічка Адама Вінгарда зібрала лише $ 9,7 млн. Розраховувати на інші країни студії Lionsgate також не доводиться - заокеанські глядачі принесли новій «Відьмі з Блер» всього $ 4,9 млн. Благо жахливчик був знятий з мінімальними витратами в $ 5 млн.

Деякі критики навіть похвалили спробу Вінгарда продовжити франшизу, але глядачі залишилися нею настільки розчаровані, що поставили хоррору оцінку D +. Фільм вийшов напруженим і непередбачуваним, однак команда проекту використовувала чимало знахідок оригінальної «Відьми з Блер», лише злегка осучаснивши їх.



Третю сходинку посів ще один дебютант прокату - ромком «Дитина Бріджит Джонс» з $ 8,2 млн. Передбачалося, що картина повинна була стати найкращою в кіносеріі, але вийшло все навпаки. З огляду на, що стрічка отримала значно більшу кількість копій, ніж попередні частини, творці фільму напевно залишилися розчаровані першими результатами. З іншого боку, франшиза про Бріджит Джонс завжди орієнтувалася не тільки на домашній, але і на світовий прокат, і в інших країнах триквел вже заробив $ 29,9 млн.

Радує лише, що рецензенти добре відгукуються про «Бріджит Джонс 3». Картина вийшла такою ж милою і дотепною, як «Щоденник Бріджит Джонс», і чималу роль в цьому зіграло повернення режисера Шерон Магуайр.



Четверта позиція топ-5 дісталася біографічній драмі «Сноуден». З огляду на суперечливість творіння Олівера Стоуна, журналісти не відносили його до числа можливих лідерів бокс-офісу. У перші вихідні картина про Едварда Сноуденом зібрала $ 8 млн і розділила критиків на два табори. Деякі з упевненістю називають фільм Стоуна однією з найважливіших політичних драм в історії американського кіно, а інші вважали його занадто перевантаженим.



П'яте місце фінансового рейтингу зайняв фільм жахів «Не дихай», який додав до своєї скарбнички ще $ 5,6 млн. Стрічка Федеріко Альвареса вже вразила багатьох своїми результатами в прокаті, а зараз хоррор і зовсім може похвалитися заробленими $ 75,3 млн при скромному за нинішніми мірками бюджеті в $ 9,9 млн.

 
Переглядів: 733 | Додав: Elnino | Теги: сноуден, США, касові збори, Саллі, Відьма з Блер, Дитина Бріджит Джонс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |