RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 1 » Фільм «Розлом Сан-Андреас» очолив домашній прокат
11:29
Фільм «Розлом Сан-Андреас» очолив домашній прокат
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 29 по 31 травня.

За результатами минулого тижня, на першу сходинку в бокс-офісі піднявся гостросюжетний трилер «Розлом Сан-Андреас» від режисера Бреда Пейтона. За перший вікенд новачок прокату заробив $ 53,2 млн. Це один з кращих дебютів для Дуейна Джонсона серед тих проектів, де він виконав головну роль. Наприклад, той же «Геракл» в перші вихідні зібрав лише $ 29,8 млн. За оцінками фахівців, «Розлом Сан-Андреас» до кінця свого прокату повинен принести студії Warner Bros. близько $ 150 млн.



На другій сходинці бокс-офісу втрималася музична комедія Елізабет Бенкс «Ідеальний голос 2». На третьому тижні прокату картина просіла на 53%, заробивши лише $ 14,3 млн. У цілому фільм зібрав в американських кінотеатрах вже $ 147 млн ​​при бюджеті в $ 29 млн. Чудовий результат, який вже в два рази перевершує показник оригінальної картини ($ 65 млн) .



Третє місце зайняв лідер минулого тижня - пригодницький фантастичний трилер «Земля майбутнього» від режисера Бреда Берда. На другому тижні фільм просів на 58,2%, поповнивши свою скарбничку всього на $ 13,8 млн. Зараз американська каса стрічки становить $ 63 млн, що виглядає досить гнітюче на тлі виробничого бюджету в $ 190 млн. Здається, що в списку «найбільш провальних фільмів 2015 року »з'явився новий фігурант.



Далі йде режисер Джордж Міллер і його фантастичний бойовик «Шалений Макс: Дорога гніву». Спустившись з третьої позиції на четверту, картина поступилася конкурентам близько 45% аудиторії, заробивши за вихідні тільки $ 13,6 млн. Поки на американському рахунку «Макса» лежать $ 115 млн. Якщо все складеться вдало, «Дорога люті» зможе відбити свій бюджет ($ 150 млн) ще вдома, але основний прибуток проекту доведеться отримувати вже за кордоном.



Замикає наш огляд американського бокс-офісу супергеройський фантастичний бойовик «Месники: Ера Альтрона». Режисерський проект Джосса Уідона ось уже третій тиждень пасе задніх першої п'ятірки. Минулий же вікенд приніс студії Marvel ще $ 10,9 млн. Всього за п'ять тижнів показів в США «Месники» заробили $ 427 млн. Нагадаємо, що «перший фільм» свого часу зупинився на $ 623 млн, а третя «Залізна людина» дісталася позначки в $ 409 млн.

Переглядів: 635 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, новини, Розлом Сан-Андреас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |