RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 31 » Фільм «Просто із Комптона» залишився в лідерах американського прокату
20:23
Фільм «Просто із Комптона» залишився в лідерах американського прокату
В останні серпневі вихідні (28-30 серпня) переваги громадян США відносно кінострічок так і не змінилися - попереду північноамериканського бокс-офісу продовжують крокувати репери з групи NWA І новачок, який трохи не дотягнув до першого рядка прокату - драма «Військова кімната».

Байопік «Голос вулиць» заробив за минулий уїкенд $ 13,2 млн, довівши таким чином свої загальні збори в домашньому прокаті до цифри $ 134,1 млн. Фільм мало того, що заслужив схвальні відгуки з боку прискіпливих критиків, так ще й змусив голлівудських босів звернути увагу на початківців акторів, що знялися в картині Ф. Гері Грея. Так, Корі Хоукінс і Джейсон Мітчелл вже підписалися на зйомки в блокбастері «Кінг Конг: Острів черепа».



На другому місці фінансового заліку з результатом $ 11 млн розташувалася картина «Військова кімната». Для братів Стівена і Алекса Кендрік це вже п'ята робота в жанрі драми, пов'язана з темою віри і сім'ї («Вогнетривкий», «Відважні»). Їх новий проект, в акторський склад якого увійшли переважно афроамериканці, розповідає про родину, яка намагається вирішити свої проблеми за допомогою віруючої жінки. Критики відзначили глибокий зміст, закладений творцями в сюжет фільму, а також емоційну гру актриси Карен Еберкромбі, здатну торкнутися почуття навіть тих глядачів, хто не вірує в вищі сили. З урахуванням того, що на створення цієї християнської драми було витрачено менше $ 3 млн, результат першого прокатного тижня цілком можна назвати справжнім успіхом.



На третю сходинку рейтингу опустився пригодницький бойовик «Місія нездійсненна: Нація'я ізгоїв». Вічно молодий і все такий же відважний Ітан Хант у виконанні Тома Круза продовжує заманювати глядачів у кінотеатри. Незважаючи на те, що фільм Крістофера МакКуоррі вже п'ятий тиждень простує по екранах США, за минулі вихідні йому вдалося спустошити гаманці глядачів ще на $ 8,3 млн., а загальні домашні збори п'ятої «Місії» обчислюються сумою в $ 170,4 млн. Що ж, бачимо, шанувальникам творчості Круза ніколи не набридне спостерігати за тим, як актор, оточений звабливими жінками і харизматичними лиходіями, з легкістю виконує найнебезпечніші трюки.



Четверте місце дісталося новачкові прокату - трилеру «Виходу немає» з Пірсом Броснаном і Оуеном Вілсоном у головних ролях. Фільм, знятий під керівництвом Джона Еріка Даудла, який до цього спеціалізувався на хоррорах («Париж: Місто мертвих», «Карантин»), лише трохи поступився результату «Нації ізгоїв», заробивши $ 8,28 млн. Ті, кому пощастило оцінити картину, відзначили , що Даудл залишився вірний своєму стилю, і навіть у трилері про американську сімюї, що потрапила в центр військового конфлікту, йому вдалося створити нагнітаючу атмосферу і реалістичні сцени насильства.



Замикає ж п'ятірку лідерів жахливчик «Сіністер 2», збори якого за минулий уїкенд склали $ 4,7 млн. Всього ж за два прокатні тижні стрічка змогла зібрати $ 18,5 млн., що вже є хорошим результатом для фільму, знятого за $ 10 млн. Рецензенти в вщент рознесли картину Кіарана Фоя, назвавши її банальною і нудною, але відсутність конкуренції в сегменті хоррорів все ж зробило свою справу.

Переглядів: 652 | Додав: Elnino | Теги: Військова кімната, Сіністер 2, новини, касові збори, Просто із Комптона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |