RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 12 » Фільм про Хана Соло стане останнім для Лоуренса Кездана
00:42
Фільм про Хана Соло стане останнім для Лоуренса Кездана
Спін-офф "Зоряних воєн", присвячений знаменитому контрабандисту Хану Соло, стане останнім кінопроектом Лоуренса Кездана, пов'язаним зі знаменитою сагою. Про це сам знаменитий сценарист і продюсер розповів в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

"Я брав участь у створенні чотирьох фільмів із серії. Цього цілком достатньо", - сказав він. За словами Кездана, спочатку він не хотів займатися спін-оффом, але піддався на умовляння своїх близьких, зокрема, сина, який тепер буде співавтором сценарію картини.

Нагадаємо, що Кездан був сценаристом таких фільмів, як "Зоряні війни: Епізод 5 - Імперія завдає удару", "Зоряні війни: Епізод 6 - Повернення Джедая" і "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". Режисер останнього Джей Джей Абрамс описав свій досвід співпраці зі сценаристом, як "безцінний майстер-клас".



Що стосується фільму про Хана Соло, то його постановниками призначені творці мультфільму "Лего. Фільм" Кріс Міллер і Філ Лорд. Глава студії Lucasfilm Кетлін Кеннеді в одному з інтерв'ю пообіцяла не "заглиблюватися в минуле Соло", незважаючи на те, що події стрічки відбуватимуться задовго до доленосної зустрічі головного героя з Люком Скайуокером та іншими учасниками Опору.
Переглядів: 514 | Додав: Elnino | Теги: Лоуренс Кездан, новини, спін-офф, Хан Соло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |