RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Фільм "Лють" очолив американський прокат
21:02
Фільм "Лють" очолив американський прокат
В американському прокаті змінився лідер. Першу сходинку посів військовий бойовик "Лють", головну роль в якому зіграв Бред Пітт. Він заробив в прем'єрні вихідні 23,5 мільйона доларів. Це істотно менше, ніж збирали в свій час інші фільми, присвячені Другій світовій війні, в тому числі "Безславні виродки", в якому також знімався Пітт. 



На другому місці опинився трилер "Загублена" з результатом 17,8 мільйона доларів. Американські збори картини перевищили 100 мільйонів доларів, світові - 180 мільйонів доларів. Таким чином, проект вже можна вважати фінансово успішним. 

Третій рядок рейтингу зайняв анімаційний фільм "Книга життя", що стартував з результатом 17 мільйонів доларів. Це досить значний старт для проекту з виробничим бюджетом всього в 50 мільйонів доларів, тому його прокатна доля не викликає побоювань. 

Також варто відзначити, що успішний прокат в Китаї дозволив фільму "Вартові Галактики" посісти четверте місце в списку найкасовіших проектів 2014 року. На моменту написання даної замітки у картини було 732 мільйони доларів. Вже найближчим часом вона переміститься на третє місце.
Переглядів: 770 | Додав: Elnino | Теги: Лють, касові збори, 2014, бокс офіс | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |