RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 10 » Фільм «Люди Ікс: Апокаліпсис» удостоївся розгромної критики
20:07
Фільм «Люди Ікс: Апокаліпсис» удостоївся розгромної критики
Провідні західні видання, які пишуть про кіно, розгромили фільм "Люди Ікс: Апокаліпсис", який став черговим продовженням популярної серії студії 20th Century Fox. На момент написання даної замітки рейтинг картини на сайті професійних рецензій RottenTomatoes знизився до 45 відсотків.

"Шокуюче падіння в порівнянні з попередніми роботами Сінгера на цю тему. Те, що одного разу злетіло, тепер звалилося", - написав автор видання The Wrap Алонсо Дюралде.

"Чим більше фільм апелює до інших серій" Людей Ікс ", тим більше хочеться знову подивитися їх, а не цей", - вторить йому рецензент видання Empire Magazine Хелен О'Хара.



"Не дивлячись на присутність великої кількості епізодів з активною дією," Люди Ікс: Апокаліпсис "- той випадок, коли більше зовсім не означає краще", - додає автор The Hollywood Reporter Тодд Маккарті.

"Апокаліпсис, звичайно, не повний провал, але це фільм, в якому занадто багато всього, крім елементів, дійсно, що мають значення - новизни, творчих рішень і розваги", - підкреслює рецензент видання Entertainment Weekly.

Найлаконічнішою і вичерпною виявилася характеристика, яку дав автор видання Movie Nation Роджер Мур. "Може, вже вистачить?", - Резюмував він.
 
Переглядів: 688 | Додав: Elnino | Теги: критика, Люди Ікс: Апокаліпсис, новини, фільм, розгром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |