RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 30 » Фільм «Люди Ікс: Апокаліпсис» очолив американський прокат
20:05
Фільм «Люди Ікс: Апокаліпсис» очолив американський прокат
В останній вікенд весни (27-29 травня) в бокс-офісі США з'явилося відразу два нових, але цілком очікуваних лідера, які змусили супергероїв Marvel і сварливих пташок опуститися на пару рядків вниз.

В першу чергу мова йде про блокбастер «Люди Ікс: Апокаліпсис», що стартував у рідних кінотеатрах з позначки $ 65 млн. В цілому, саме такого результату очікувала студія 20th Century Fox, але «Дні минулого майбутнього» два роки тому заробили в дебютний тиждень на $ 25 млн більше.

Засмучує і оцінка критиків, яку блокбастер Брайана Сінгера отримав на сайті Rotten Tomatoes, - всього 48%. Якщо не брати до уваги картину «Люди Ікс: Початок. Росомаха », то рейтинг« Апокаліпсису »є найгіршим серед всіх фільмів франшизи« Люди Ікс ». При цьому відвідувачі кінотеатрів на позитивні оцінки не поскупилися і поставили стрічці на CinemaScore А-.

Картина Сінгера викликала у рецензентів двоякі почуття. На думку одних, після перегляду «Апокаліпсису» фільми кіновсесвіту Marvel здаються вже менш масштабними, а DC - більш дурними. Іншим критикам у стрічці Сінгера не вистачило якоїсь впорядкованості - тут занадто багато героїв, а тому розповідь вийшла дещо рваною. Якби персонажі блокбастера були так само неоднозначні, як і цінності, за які вони борються, то стрічка могла б стати новим словом в жанрі кінокоміксів.



Другу сходинку посіла чергова казка від Disney - «Аліса в Задзеркаллі». Але якщо блокбастеру Сінгера на стартові збори скаржитися гріх, то продовження «Аліси в країні чудес» абсолютно не виправдало покладених на нього сподівань. Так, сиквел свої дебютні вихідні завершив з результатом $ 28,1 млн, у той час як перша частина в 2010 році на старті зібрала $ 116,1 млн.

Незадоволені «Алісою в Задзеркаллі» залишилися і критики. Тіма Бертона в режисерському кріслі замінив Джеймс Бобін, але йому так і не вдалося відтворити стилістику першого фільму. Претензій до гри акторів у рецензентів немає - особливо виділяються Саша Барон Коен і Хелена Бонем Картер. А ось сценарій сиквела і місія Аліси здаються занадто надуманими, і тому те, що відбувається на екрані виглядає красиво, але безглуздо.

Студія Disney має намір і далі розширювати колекцію своїх казкових фільмів, але чи не позначиться на цих планах неминучий провал «Аліси в Задзеркаллі», знятої за $ 170 млн?



На третю сходинку опустився лідер минулого тижня - анімаційна стрічка «Angry Birds в кіно», яка додала до своєї скарбнички $ 18,7 млн. Зараз у пташок в гнізді є $ 66,4 млн домашніх зборів і $ 223,5 млн світових. До виходу мультика «У пошуках Дорі», запланованого на середину червня, конкурентів у своєму сегменті у картини Клея Кейтіса і Фергана Рейлі не передбачається, а тому цілком ймовірно, що Angry Birds затримаються в топі-5 ще як мінімум на пару тижнів.



Наступну позицію окупували Капітан Америка та Залізна Людина. Свій четвертий тиждень в прокаті блокбастер «Перший месник: Протистояння» завершив з результатом $ 15,1 млн. Разом супергерої Marvel з любителів кінокоміксів зібрали $ 372,6 млн, що дозволило їм піднятися на вершину списку найкасовіших фільмів США в нинішньому році.



І замикає огляд північноамериканського бокс-офісу комедія «Сусіди. На стежці війни 2 », яка заробила ще $ 9,1 млн. Нова суперниця головних героїв у виконанні Хлої Грейс Морец і фірмові кривляння Зака ​​Ефрона зробили сиквел цілком цікавим видовищем для тих, хто бажає від душі посміятися. Винагородою для фільму Ніколаса Столлера стали $ 38,3 млн, зібрані за два тижні в прокаті.

Переглядів: 677 | Додав: Elnino | Теги: Аліса в Задзеркаллі, новини, Люди Ікс: Апокаліпсис, касові збори, Сусіди 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |