RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 25 » Фільм «Легенда Г'ю Гласса» на чолі домашнього прокату
12:34
Фільм «Легенда Г'ю Гласса» на чолі домашнього прокату
Минулий вікенд (22-24 січня) в американському бокс-офісі складно назвати успішним, але виною тому стали не фільми або їхні продюсери, а стихія. У зв'язку зі складною обстановкою, через снігову бурю «Джонас», що бушує на Східному узбережжі США, багато кінотеатрів закрилися. А це означає, що кінопрокатники, так само як і голлівудські студії, не дорахувалися певної суми зборів.

Хто зумів здолати стихію, так це вестерн Алехандро Гонсалеса Іньярріту «Легенда Г'ю Гласса», який завершив вихідні з результатом $ 16 млн. Зараз загальна каса одного з головних претендентів на «Оскар» становить $ 119,2 млн. Примітно, що лише у свій третій тиждень в широкому прокаті картина зуміла піднятися на вершину фінансового рейтингу.

До слова, в «Легенді Г'ю Гласса», головному героєві у виконанні Леонардо ДіКапріо, як і жителям Східного узбережжя, доводиться битися з непокірною природою. Режисер і його команда вирушили в місця, куди не ступала нога людини, і деколи навіть зупиняли зйомки через труднощі виробництва.



На другій позиції рейтингу опинився блокбастер «Зоряні війни: Пробудження сили», який ось уже шостий тиждень поспіль змушує глядачів розщедрюватися на походи в кінотеатри. Незважаючи на настільки тривалий термін перебування на екранах, фільм Джей Джея Абрамса поклав у скарбничку ще $ 14,3 млн. Зараз джедаї з далекої-далекої галактики можуть похвалитися $ 879,3 млн., заробленими в домашніх кінотеатрах. На світовій арені «Пробудження сили» з сумою в $ 1,94 млрд., все ближче підбирається до результату «Титаніка», але поки залишається на третій сходинці рейтингу найкасовіших фільмів за всю історію кінематографа.



На третю сходинку опустився лідер минулого тижня - комедія «Місія в Майамі». За минулий вікенд картина Тіма Сторі втратила 63% глядацької аудиторії і змогла зібрати всього $ 13 млн. Зараз весела пригода копів в сонячному місті може похвалитися сумою в $ 59,1 млн, що є цілком непоганим результатом для стрічки, знятої за $ 40 млн. Що ж стосується критиків, то вони не поділяють думки американських глядачів. Коли в 2014 році вийшла перша частина франшизи, «Шалений патруль», вдалий акторський дует Айс Кьюба і Кевіна Харта викликав справжній фурор, так добре ця парочка виглядала на екрані. У другій частині історія не змінилася. На думку рецензентів, в цьому і полягає основна проблема стрічки - вона не демонструє глядачам нічого нового, намагаючись нажитися на формулі успіху першого фільму.



Замикають п'ятірку лідерів бокс-офісу два новачки прокату. Четверту сходинку посіла ще одна комедія - «Дідусь легкої поведінки» з Заком Ефроном і Робертом Де Ніро в головних ролях. Дідусь у виконанні останнього виявився справжньою окрасою фільму, що дозволило дітищу Дена Мазера заробити $ 11,5 млн. На відміну від глядачів, критики до стрічки поставилися не так прихильно і розгромили комедію в пух і прах, незважаючи на присутність в ній такого таланту, як Де Ніро. Головна претензія рецензентів - відсутність смішних сцен (вульгарні жарти не в рахунок). Яким би іскрометним актор не був Роберт, в «Дідусі легкої поведінки» йому просто нічого було зіграти, та й Ефрон абсолютно не врятував ситуацію.



І останнім у сьогоднішньому огляді став трилер «Лялька», що стартував в американських кінотеатрах з сумою в $ 11,3 млн. Головну роль у картині виконала зірка «Ходячих мерців» (The Walking Dead) Лорен Коен, якій, за службовим обов'язком, доводиться стежити не за справжньою дитиною, а за лялькою. Однак підопічний головної героїні виявляється не так простий, як здається на перший погляд ... Критики у своїх думках щодо фільму Вільяма Брента Белла розділилися на два табори. Одним до душі припала історія про ляльку, яка проявляє нездоровий інтерес до власної няні, інші ж порахували хоррор занадто дурним і награним. Однак, на думку обох сторін, Беллу все ж вдалося розжарити атмосферу в картині, причому зробив це він цілком ненав'язливо.



 
Переглядів: 1037 | Додав: Elnino | Теги: Легенда Г'ю Гласса, Шалений патруль 2, Лялька, касові збори, Хтивий дідусь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |