RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Фільм «Я легенда» перезавантажать без Сміта
19:32
Фільм «Я легенда» перезавантажать без Сміта
Як повідомляє Movieweb, студія Warner Bros. приступає до роботи над перезавантаженням фантастичного трилера «Я легенда». 

Оригінальний фільм, що вийшов на екрани в 2007 році, заробив в світовому прокаті більше $ 585 млн при бюджеті в $ 150 млн. Протягом тривалого часу боси WB вели роботу над проектами, які залишали Уїллу Сміту можливість повернутися до образу Роберта Невілла. Сценарист Аківа Голдсман написав сюжети пріквела і сиквела «Я легенди», але обидва варіанти в підсумку не влаштували керівництво студії. За відомостями інсайдерів, не відчував інтерес до проектів і сам Сміт. 



У квітні цього року студія WB купила права на сценарій Гері Грема «Сад на краю світу», знайшовши в ньому схожість з сюжетом науково-фантастичного роману Річарда Метісона. На даний момент керівництво кінокомпанії запропонувало Грему внести зміни в текст, щоб на основі нового фільму можна було створити успішну франшизу без участі Сміта. 

Продюсерські функції візьмуть на себе Джеймс Ласситер, Джобs Харольд, Рой Лі, Бруклін Уівер і Аківа Голдсман. 



Практика зміни готових текстів для потреб популярних кіносерій часто використовується голлівудськими компаніями. Так, сценарій Джонатана Хенслі «Саймон говорить» став основою «Міцного горішка 3», «Злодійська честь» Джорджа Нолфі була перероблена в «Дванадцять друзів Оушена», а «Дубай» Адама Козада допоміг створити політичний трилер «Джек Райан: Теорія хаосу».
Переглядів: 599 | Додав: Elnino | Теги: Уілл Сміт, Я легенда 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |