RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 25 » Фільм «Гамбіт» знову позбувся режисера
00:01
Фільм «Гамбіт» знову позбувся режисера
Багатостраждальний фільм студії 20th Century Fox "Гамбіт" знову втратив постановника. Як повідомляє з посиланням на свої джерела в студії видання The Hollywood Reporter проект покинув Даг Лайман. Причина звільнення режисера, контракт якого був підписаний ще в жовтні 2015 року, не уточнюється, стверджується лише, що "сторони розійшлися за взаємною згодою".

20th Century Fox приступила до пошуку нового режисера і все ще сподівається, що зйомки картини стартують, як було анонсовано раніше, в січні 2017 року. Відзначимо, що спочатку постановником "Гамбіту" значився Руперт Уайатт, а реліз фільму був намічений на жовтень 2016 року. Навесні 2017 року продюсер Саймон Кінберг. оголосив про відсутність у студії сценарію, який задовольняє її керівництво, але пообіцяв вирішити цю проблему в найкоротші терміни.



Продюсерська команда все ще розраховує на участь Чаннінга Татума, який раніше погодився зіграти мутанта, який вміє маніпулювати кінетичною енергією, а також французької актриси Леа Сейду, якій була запропонована роль коханої Гамбіта Беладони.

На момент написання даної замітки представники акторів поки не прокоментували відставку Дага Лаймана і не уточнили планів своїх клієнтів.
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: Гамбіт, даг лайман, Marvel, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |