RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Фільм «Дім дивних дітей Міс Сапсан» очолив американський прокат
21:08
Фільм «Дім дивних дітей Міс Сапсан» очолив американський прокат
Новий фільм Тіма Бертона Дім дивних дітей Міс Сапсан стартує в американському прокаті з першого місця. За підсумками уїкенда стрічка зібрала $ 28,5 млн. Цей результа схожий зі стартовою касою попереднього крупнобюджетного проекту Бертона Похмурі тіні, який в свій перший вікенд отримав $ 29 млн. На жаль, Похмурі тіні в результаті так і не окупилися в домашньому прокаті через дуже великий бюджету. Те ж може очікувати і Дім дивних дітей Міс Сапсан, виробництво якого обійшлося студії Fox в чималі $ 110 млн.



Такі самі проблеми можуть виникнути і у проекту Глибоководний горизонт . Стрічка стартувала з другого місця, зібравши за вікенд $ 20,6 млн. Бюджет цього проекту Lionsgate і Participant Media склав значні $ 156 млн, правда після повернення всіх податків він опустився до $ 110 млн - $ 120 млн. Навіть при таких витратах подібний старт навряд чи може вселяти оптимізм. Однак завдяки відмінним глядацьким відгуками у картини є всі шанси надовго затриматися в кінотеатрах і відбити хоч щось. Цікаво, що і Глибоководний горизонт , і Дім дивних дітей Міс Сапсан стартували краще, ніж очікувалося по проведеним трекінгам.



Лідер минулого тижня - вестерн Чудова сімка - опустився на третє місце. Стрічка зібрала $ 15,5 млн, втративши близько 55% від стартової каси. Загальні збори картини становлять сьогодні $ 61,4 млн. До окупності їй теж дуже далеко.



Замикають п'ятірку лідерів вікенду два релізу Warner Bros. На четвертому місці мультфільм Лелеки, каса якого за вихідні поповнилася на $ 13,8 млн. За 10 днів прокату анімаційний реліз зібрав уже $ 38,8 млн.



На п'ятому місці опинилася стрічка Саллі. Цей хіт з Томом Хенксом заробив ще $ 8,4 млн, а його загальні збори перевалили за $ 100 млн.



Цікаво, що в прокаті стартував перший реліз студії Relativity Media, що пройшла через банкрутство і значно оновилася. Йдеться про комедію Йолопи-розбійники. Стрічка заробила тільки $ 6 млн, чого вистачило лише для шостого місця в топі.

 
Переглядів: 1183 | Додав: Elnino | Теги: Дім дивних дітей Міс Сапсан, касові збори, Чудова сімка, Саллі, Глибоководний горизонт, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1


Комментарий № 1 | Дата: 26.01.2019 в 08:07Спам


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |