RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 25 » Фільм «Боги Єгипту» стане першим великим провалом 2016 року
14:00
Фільм «Боги Єгипту» стане першим великим провалом 2016 року
Фантастичний фільм "Боги Єгипту", за допомогою якого студія Lionsgate планувала закласти основу для нової франшизи, стане першим великим провалом 2016 року. Про це з посиланням на прогнози за касовими зборами повідомляє видання Variety.

Рівень попередніх продажів квитків свідчить про те, що за перші вихідні в американському прокаті картина, виробничий бюджет якої оцінюється в 140 мільйонів доларів, заробить близько 15 мільйонів доларів. Настільки слабкий старт не дозволить "Богам Єгипту" претендувати на лідерство в домашньому прокаті. Цілком можливо, що трохи краще йтимуть справи в міжнародному прокаті, однак повна окупність проекту залишається під питанням.

Нагадаємо, що створення картини супроводжувалося низкою скандалів. Зокрема, студія Lionsgate і режисер Алекс Пройас були змушені принести офіційні вибачення за "неправильний" вибір переважно білих акторів, яким були довірені ролі стародавніх єгиптян.



У фільмі знімалися Джерард Батлер, Микола Костер-Вальдано, Брентон Туейтс, Джеффрі Раш, Чедвік Боузман, Елоді Юнг, Брюс Спенс, Брайан Браун, Емма Бут, Еббі Лі та інші. Прем'єра "Богів Єгипту" відбудеться 26 лютого 2016 року.

А лідером американського прокату залишиться фільм "Дедпул", касові збори якого за треті вихідні повинні скласти не менше 30 мільйонів доларів.
Переглядів: 845 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Боги Єгипту, касові збори, провал, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |