RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 16 » Фільм «Бетмен проти Супермена» не сподобався фокус-групі
18:27
Фільм «Бетмен проти Супермена» не сподобався фокус-групі
Тривожну для студії Warner Bros. інформацію розповсюдило видання HitFix. Стверджується, що картина "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" була продемонстрована фокус-групі, і реакція останньої виявилася далекою від позитивної.

"Цей фільм почав лякати Warner Bros., так як вони його показали обраним глядачам, і у відповідь вони почули зовсім не те, на що розраховували. Скажімо так, я буду дуже здивований, якщо зйомки" Ліги справедливості "стартують в межах анонсованого для фільму знімального графіку, і ще більше я буду здивований, якщо режисером призначать Зака ​​Снайдера ", - сказав кореспондент видання.
За його словами, по-справжньому важливим проектом для Warner Bros. стає "Загін самогубців", який дійсно має всі шанси стати хітом світового прокату.



Нагадаємо, що в "Бетмені проти Супермена" ключові ролі виконали Джена Мелоун, Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джеффрі Дін Морган, Джейсон Момоа, Емі Адамс, Дайан Лейн, Бен Аффлек, Майкл Шеннон, Езра Міллер та інші актори.

Картина виходить в світовий прокат 24 березня 2016 року. Згідно з дослідженням найбільшого сервісу з продажу електронних квитків в кіно Fandango, вона займає третє місце в рейтингу найбільш очікуваних кінопроектів року.
Переглядів: 646 | Додав: Elnino | Теги: кіно, бетмен проти супермена, HitFix, фокус-група, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |