RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 2 » Фільм «007: Спектр» стартував з рекордами
21:27
Фільм «007: Спектр» стартував з рекордами
Фільм "007: Спектр" успішно стартував в міжнародному прокаті, заробивши до кінця прем'єрних вихідних більше 80 мільйонів доларів всього на шести кіноринках. Про це повідомляє видання Comingsoon. При цьому у Великобританії проект встановив відразу кілька нових рекордів.

Зокрема, він заробив більше 41 мільйона фунтів стерлінгів за перший уїк-енд, поліпшивши майже в два рази результат попереднього рекордсмена - фільму "Гаррі Поттер і в'язень Азкабану", що стартував у свій час з 23 мільйонами фунтів стерлінгів. Також "007: Спектр" став найуспішнішим кінопроектом в історії британського кіноринку з урахуванням результатів за перший тиждень прокату.



В інших країнах картина стартувала не менш упевнено. Так, в Нідерландах і Данії вона встановила нові абсолютні рекорди в історії національних прокатів, зібравши за перші вихідні 3,3 мільйона доларів і 4,2 ​​мільйона доларів, відповідно. "Спектру" відтепер належить і новий абсолютний рекорд IMAX у зборах на одну копію - 105 тисяч доларів. Це перший кінопроект в історії IMAX, якому вдалося подолати стотисячний рубіж.

У Північній Америці, так само як і в Україні і на багатьох інших територіях, фільм буде представлений глядачам з 6 листопада 2015 року.
Переглядів: 481 | Додав: Elnino | Теги: 007: СПЕКТР, рекорд, новини кіно, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |