RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 19 » Філ Лорд розповів про роботу над блокбастером «Флеш»
12:48
Філ Лорд розповів про роботу над блокбастером «Флеш»
В інтерв'ю ведучим подкасту HippoJuice Філ Лорд поділився інформацією про хід роботи над блокбастером «Флеш» і анімаційним фільмом про Людину-павука.

«Зараз ми з Крісом Міллером намагаємося знайти ідеальний сюжет для" Флеша ", - зазначив Філ. - Глядачі вже знайомі з цим героєм за дуже популярним серіалом, а тому ми хочемо використовувати інший підхід у роботі над фільмом. Поки все складається досить вдало. Головним героєм картини ми плануємо зробити Баррі Аллена. Фільм стане частиною кіновсесвіту DC, але при цьому його цілком можна буде розглядати як самодостатній проект. Думаю, глядачам сподобається наш погляд на проекти про супергероїв ».

Роль Флеша в кіновсесвіті DC в жовтні минулого року отримав Езра Міллер, а Кріс Міллер і Філ Лорд приступили до роботи над сценарієм місяць тому. Студія Warner Bros. поки не оголосила, чи займе творчий дует режисерське крісло блокбастера. Українська прем'єра картини запланована на 23 березня 2018 року.



«Зараз ми продовжуємо роботу і над мультфільмом про Людину-павука, - додав Лорд. - Анімація відкриває нам масу нових можливостей. У випадку з цим проектом перед нами стоїть те ж саме питання - чи можна змінити стандартну схему створення супергеройських блокбастерів? Свого часу всі навколо думали, що "Мачо і ботан" був божевільною затією, але ми з Крісом ніколи не шукали легких шляхів ».



Світова дата прем'єри мультфільму призначена на 20 липня 2018 року.
Переглядів: 510 | Додав: Elnino | Теги: DC, Філ Лорд, новини, фільм, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |