RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 7 » Філ Лорд і Кріс Міллер поділилися думками про сюжет триквела «Мачо і ботана»
13:35
Філ Лорд і Кріс Міллер поділилися думками про сюжет триквела «Мачо і ботана»
Як ви можете пам'ятати, режисери комедії «Мачо і ботан 2» Філ Лорд і Кріс Міллер помістили в фінальні титри цього фільму постери до потенційних сиквелів про пригоди героїв Джона Хілла і Ченнінга Татума. У бесіді з журналістами порталу Topless Robot вони поділилися думками про сюжет триквела, а також оголосили про те, що ці фальшиві сиквели відтепер можна вважати офіційною частиною кіновсесвіту.

«Нам зі сценаристом Родні Ротманом прийшла в голову божевільна ідея щодо того, як ми можемо розповісти нову главу історії Шмідта і Дженко і при цьому зробити каноном всі ці фальшиві сиквели», - заявили режисери.

Міллер і Лорд виступлять продюсерами «Мачо і ботана 3», але їх повернення в режисерське крісло поки не було офіційно підтверджено керівництвом студії Sony. За чутками, зараз творчий дует вибирає собі новий проект, розриваючись між фільмом франшизи «Мисливці за привидами» і суперегеройським блокбастером «Флеш».



В кінці минулого року з'явилася інформація про те, що Sony розглядає ідею створення кросовера «Мачо і ботан» з кіносерією «Люди в чорному». Можливість використання фантастичною всесвіту Men in Black дозволить творцям комедії значно спростити реалізацію численних подорожей Шмідта і Дженко.

Переглядів: 642 | Додав: Elnino | Теги: Мачо і ботан 3, новини, фільм, Кріс Міллер, Філ Лорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |