RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 24 » «Фарго» продовжено на третій сезон
15:00
«Фарго» продовжено на третій сезон
Творець серіалу "Фарго" Ной Хоулі, який успішно співпрацює з кабельним каналом FX, продовжить розвивати свою знамениту антологію. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, в понеділок, 23 листопада 2015, телемережа оголосила про продовження "Фарго" на третій сезон.

Перший сезон серіалу, що транслювався FX в 2014 році, отримав 18 номінацій на премію "Еммі" і завоював три нагороди, а також став дворазовим лауреатом премії "Золотий глобус 2015». Другий сезон антології, сьомий епізод якої демонструвався в понеділок, 23 листопада, є найбільш рейтинговим шоу 2015 року. Згідно сукупними оцінками на Metacritic, рейтинг серіалу 96 з можливих 100.

Виробництвом "Фарго", знятого за мотивами однойменного художнього фільму Джоела і Ітана Коенів 1996 року, займаються студії MGM Television і FX Productions. Функції виконавчих продюсерів ділять між собою Коени, Уоррен Літтлфілд, Джон Камерон і Хоулі, який також є шоураннером телепроекту.



На FX Хоулі крім "Фарго" займається адаптацією роману Курта Воннегута "Колиска для кішки" у форматі серіалу з обмеженою кількістю епізодів і пілотом до потенційного серіалу, заснованого на коміксі Marvel "Легіон".

У другому сезоні "Фарго" головні ролі виконують Кірстен Данст, Патрік Вілсон, Джессі Племонс, Джин Смарт, Джеффрі Донован, Букем Вудбайн та інші актори.
Переглядів: 520 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, Ной Хоулі, fx, Фарго, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |