RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 10 » «Фантастична четвірка» провалилася на старті
20:13
«Фантастична четвірка» провалилася на старті
Минулі вихідні не принесли «Фантастичній четвірці», яка стартувала 7 серпня очікуваної суми в прокаті, як і першого рядка в топі найкасовіших фільмів вікенду. За період з 7 по 9 серпня юні володарі надздібностей заробили всього $ 26,2 млн замість передбачуваних $ 40 млн, а це означає, що у 120-мільйонного блокбастера замало шансів окупити себе в домашньому прокаті, та й світові збори ($ 34,1 млн) не такі великі, як могли б бути.

Герої Майлза Теллера, Майкла Джордана, Кейт Мари і Джеймі Белла поступилися «Четвірці» 2005 року, яка заробила $ 56,1 млн., і «Вторгненню Срібного серфера» (2007) з його $ 58,1 млн. Обігнав їх навіть «Зелений шершень», супергеройська комедія 2011 року, яка заробила $ 33,5 млн. Критики відразу ж розгромили досить тривіальний сюжет «Четвірки» і поскаржилися на те, що талановитому акторському складу не вдалося як слід розвернутися і «витягнути» картину.



Перше місце в рейтингу дісталося Тому Крузу і «Нездійсненній місії» ($ 29,4 млн), які за весь час свого прокату вже розкрутили американців на $ 108, 65 млн. Всього ж за час свого прокату пригодницький бойовик Крістофера МакКуоррі заробив, включаючи світові збори, $ 265,35 млн.



Режисерський дебют Джоела Еджертона «Подарунок» опинився на третьому місці в списку, зібравши $ 12 млн. Кінокритиків порадували непередбачуваність сюжету цього психологічного трилера в дусі «Фатального потягя», його здатність тримати глядача в напрузі і переконливі образи головних героїв, сімейної пари і казна-звідки звалився на них знайомого. Картина змушує подумати над тим, наскільки добре ми знаємо своїх близьких і чи може людина до кінця відпустити власне минуле.



Слідом за секретами 20-річної давності, які разом з героями розкривали глядачі «Подарунку», йдуть «Канікули» Джонатана М. Гольдштейна. У ці вихідні комедія обійшлася американцям у $ 9,1 млн. Усього ж за два тижні прокату сімейна подорож в найкрутіший тематичний парк Америки змусила жителів Штатів викласти $ 37,3 млн.



Замикає п'ятірку лідерів «Людина-мураха», чиї касові збори в домашньому прокаті за минулі вихідні склали $ 7,8 млн. За чотири тижні в кінотеатрах «Мураха» назбирала $ 147,4 млн, а за межами Америки - ще $ 178, 9 млн. Таким чином, блокбастер більш ніж в два рази окупив свій 130-мільйонний бюджет.

Переглядів: 794 | Додав: Elnino | Теги: Фантастична четвірка, касові збори, новини, подарунок, 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |