RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 4 » Фанати проголосували за сольний фільм Чорної вдови
11:10
Фанати проголосували за сольний фільм Чорної вдови
Шанувальники кіновсесвіту Marvel найбільше хотіли б побачити сольний фільм, присвячений Чорній вдові. Як повідомляє видання USA Today, такими є результати опитування, проведеного сервісом Fandango серед глядачів, які вже купили квитки на сеанси картини "Перший месник 3: Протистояння".

В опитуванні брали участь більше 1000 респондентів. 48 відсотків з них проголосували за Чорну вдову, 15 відсотків - за фільм про Віжина, 12 відсотків хотіли б побачити на екрані пригоди Сокола, 10 відсотків - Соколиного ока, 7 відсотків - Червоної Відьми.

Учасників опитування також попросили назвати кращі сольні фільми про супергероїв, які уже виходили в прокат. Примітно, що перемогу здобув Капітан Америка, який отримав 57 відсотків голосів. Йому вдалося значно випередити свого найближчого переслідувача - Залізну людину, який набрав 43 відсотки голосів.



Що стосується сольного кінопроекту про Чорну вдову, то студія Marvel поки не заявляла його в своїх планах на найближче майбутнє.

​Нагадаємо, що 6 травня 2016 року в Північній Америці і деяких інших країнах вийде в широкий прокат фільм "Перший месник 3: Протистояння". Найімовірніше, він стартує з досить значними зборами в межах 200 мільйонів доларів.
Переглядів: 665 | Додав: Elnino | Теги: Чорна вдова, кіно, сольник, фільм, Marvel, новини | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |