RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Фанати Дедпула закликали довірити продовження Квентіну Тарантіно
22:51
Фанати Дедпула закликали довірити продовження Квентіну Тарантіно
Шанувальники Дедпула організували в Мережі збір підписів під петицією, що закликає продюсерів однойменної картини залучити до роботи над продовженням популярного режисера Квентіна Тарантіно. Відповідне звернення, яке на момент написання даної замітки підписали понад 5000 осіб, опубліковано на сайті Change.

"Якщо є якийсь шанс, що фільм Тарантіно збере в прокаті мільярд доларів, то ось він. Ми могли отримати уявлення про те, як це може бути, подивившись" Вбити Білла ", але уявіть собі, що така людина, як Тарантіно, пише діалоги для "балакучих найманців" ?! Це ж просто фантастика! ", - зазначають автори петиції.



У петиції також зазначається вміння режисера демонструвати глядачам "сексуальних жінок, криваве насильство і створювати незабутні образи лиходіїв". У разі успішності кампанії зі збору підписів, петиція буде відправлена ​​на розгляд продюсеру і виконавцю головної ролі у фільмі "Дедпул 2" Райану Рейнольдсу.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про те, що постановник першої частини Тім Міллер покинув проект через творчі розбіжності з Рейнольдсом, який отримав право затверджувати виконавців ключових ролей в сиквелі. Студія FOX розраховувала випустити другу серію в 2017 році, проте тепер цим планам навряд чи судилося збутися.
Переглядів: 582 | Додав: Elnino | Теги: Квентін Тарантіно, кіно, Дедпул 2, новини, Marvel, фанати, петиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |