RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 18 » Ештон Кутчер зніметься в новій комедії для Netflix
15:54
Ештон Кутчер зніметься в новій комедії для Netflix
Ештон Кутчер продовжить співпрацю з шоураннерами ситкому "Два з половиною чоловіки" Доном Ріо і Джимом Паттерсоном і своїм колегою по комедії "Шоу 70-х" Денні Мастерсоном для створення нового комедійного серіалу для потокового сервісу Netflix.

Як повідомляє видання Deadline з посиланням на свої джерела, Netflix планує замовити виробництво двадцяти епізодів серіалу "The Ranch" і випустити його блоками по десять серій двічі за рік. Це стане новою моделлю релізу оригінальних серіалів - комедій і драм, - які Netflix традиційно викладає по тринадцять серій в один день. Таким чином Netflix скомбінує модель, якою користуються громадські телемережі, що знімають ситкоми з двадцяти двох епізодів, і власну традицію робити всі серії сезону доступними для перегляду в один день.

Дія в серіалі "The Ranch", сценарій до якого написали Ріо ​​і Паттерсон, відбувається на ранчо в Колорадо, куди після короткої напівпрофесійної кар'єри футболіста повертається персонаж Кутчера, щоб зайнятися сімейним бізнесом зі своїм братом, роль якого виконає Мастерсон.



Ріо і Паттерсон виступлять виконавчими продюсерами серіалу, який планується запустити в 2016 році. У свою чергу Кутчер і Мастерсон, що стали друзями після роботи в серіалі Fox "Шоу 70-х", розділять функції продюсерів.
Переглядів: 455 | Додав: Elnino | Теги: Ештон Кутчер, Денні Мастерсон, Netflix, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |