RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 1 » Еротичні фото Дженніфер Лоуренс і інших зірок потрапили в Мережу
14:39
Еротичні фото Дженніфер Лоуренс і інших зірок потрапили в Мережу
Величезна неприємність для знаменитостей і приємність для всього Інтернету трапилася на цих вихідних. Невідомий зламав акаунти на iCloud Дженніфер Лоуренс, Кейлі Куоко і ще десяток з зайвим селебрітіс. І звичайно ж, там виявилися відверті фото. 

Любов до iPhone зіграла зі знаменитостями злий жарт. Особисті фото з'явилися спочатку на іміджбордах 4chan, пізніше - на reddit. Частина матеріалів на момент написання цього матеріалу вже видалена, але подивитися ще є на що. Наприклад, на голі селф Дженніфер Лоуренс. У 24-річної актриси виявилося багато знімків в нижній білизні і без нього, включаючи типові самостріли у ванній кімнаті. 



Представники Лоуренс вже відреагували на подію. Офіційна заява від них свідчить, що це «кричуще порушення приватності», а правоохоронні органи вже отримали скарги та притягатимуть до відповідальності кожного, хто запостив вкрадені фото Лоуренс. 


На фото Кейлі Куоко

Крім Лоуренс, в Інтернеті виявилися знімки Кейлі Куоко, Кейт Аптон, Кірстен Данст, Брі Ларсон, Терези Палмер, Мері Елізабет Вінстед і Обрі Плаза. Серед побутових фото хакери виявили і безліч відвертих знімків. Так, Кейт Аптон показує голі груди, на телефоні Кейлі Куоко було відео, як вона встає з унітаза, а Обрі Плаза зробила селфі, займаючись самозадоволенням. 

Одна з жертв злому, актриса і модель Вікторія Джастіс поспішила назвати всі свої знімки, що опинилися в Мережі, фейком. 

Подібні скандали виникають не вперше. Так, в 2011 році в Інтернет просочилися особисті фото Скарлетт Йоханссон, де актриса також була цілком оголена. Ця історія закінчилася тим, що чоловік на ім'я Крістофер Чейні, який вкрав особисті знімки актриси, був засуджений до 10 років в'язниці.
Переглядів: 2961 | Додав: Elnino | Теги: Кейлі Куоко, гола, Дженніфер Лоуренс, еротика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |