RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 4 » «Ера Альтрона» на вершині бокс-офісу США
22:46
«Ера Альтрона» на вершині бокс-офісу США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 1 по 3 травня.

Не могло бути ніяких сумнівів у тому, що перший рядок американського прокату займе фільм Джосса Уідона «Месники: Ера Альтрона». За результатами минулого вікенду, новий супергеройський блокбастер від Marvel граючи обійшов усіх своїх конкурентів на шляху до вершини фінансового рейтингу. За вихідні сиквел заробив $ 187,7 млн. Це другий за величиною дебют в історії американського прокату. На першому ж місці втрималися оригінальні «Месники», які в 2012 році стартували з сумою в $ 207 млн.

За оцінками фахівців, «Еру Альтрона» чекає світле і прибуткове майбутнє. Поки фільм йде практично нога в ногу з першими «Месниками» і «Залізною людиною 3». Враховуючи позитивні відгуки глядачів і високу оцінку на сайті CinemaScore (A +), до кінця свого прокату картина повинна заробити $ 450-550 млн.



На другій сходинці бокс-офісу розташувалася мелодрама «Вік Адалін» від режисера Лі Толанда Крігера. Цікаво, що минулого тижня стрічка потрапила на третю позицію, а з дня прем'єри втратила близько 52% аудиторії. Проте конкуренти мелодрами ще більше постраждали через повернення супергеройської братії, внаслідок чого трапилася рокіровка. За уїкенд «Вік Адалін» заробив $ 6,2 млн, і на даний момент американська каса фільму становить $ 23,4 млн.



Відразу на третю сходинку рейтингу впав сьомий «Форсаж» Джеймса Вана. За результатами минулих вихідних, картина просіла на 65% і змогла поповнити свою касу лише на $ 6,1 млн. Це досить скромна сума, однак Торетто і його банда вже п'ятий тиждень колесять по американських кінотеатрам і цілком можуть дозволити собі таку здачу позицій. Як би там не було, на даний момент проект приніс студії Universal більше $ 330 500 000.



Комедійний бойовик Енді Фікмена «Товстун проти всіх» за вікенд просів на 62%, але зміг заробити ще $ 5,5 млн. За три тижні прокату в американських кінотеатрах фільм зібрав $ 51,1 млн - цілком прийнятний результат, якщо озиратися на виробничий бюджет картини, який оцінюється в $ 30 млн.



У першій п'ятірці бокс-офісу США все ще тримається сімейна анімаційна комедія «Нарешті вдома» від режисера Тіма Джонсона. За минулі вихідні мультфільм втратив 58% своєї аудиторії і зібрав ще $ 3,3 млн. У цілому за 6 тижнів прокату проект студії DreamWorks заробив $ 158 100 000.



 
Переглядів: 542 | Додав: Elnino | Теги: Месники: Ера Альтрона, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |