RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 29 » Енсел Ельгорт зіграє в екранізації статті з журналу Rolling Stone
00:00
Енсел Ельгорт зіграє в екранізації статті з журналу Rolling Stone
Як повідомляє інформаційний портал Deadline, продюсер Майкл де Лука («Капітан Філліпс») та студія New Line об'єднають зусилля для екранізації статті з журналу Rolling Stone під назвою Dukes Of Oxy. Разом з де Лукою продюсуванням фільму займуться Енсел Ельгорт і Емілі Герсон Сейнс. Крім того, Ельгорту («Винні зірки») запропонували виконати головну роль у новому фільмі.

Автором статті, яка розповідає про двох школярів-спортсменів, які збили мільйонний статок на контрабанді оксиконтина та інших знеболюючих, виступив Гай Лоусон.

Даг Додд і Ленс Барабас зайнялися перевезенням препаратів, ще нічого не розуміючи в бізнесі. Починалося все з таблеток, упакованих в пляшки для вітамін, а гроші нерозлучним друзям клієнти передавали захованими в м'яких іграшках.



Коли одного зі школярів спіймали з таблетками, спортсмени, недовго думаючи, виписали собі підроблені рецепти на знеболюючі. Додд і Барабас сконцентрували свої зусилля на контрабанді саме таблеток, в той час як влада займалися затриманням більш серйозних наркоділків. Але через деякий час парочка, яка вже створила на той момент власну імперію, все ж попалася в руки поліції. Сама історія, за словами творців, схожа на сюжети фільмів «Славні хлопці» і «Вовк з Уолл-стріт».

Енселу Ельгорту запропонували зіграти раціонального та врівноваженого Дага Додда. Також актор вже підписався на участь в зйомках кримінальної драми November Criminals і комедійного бойовика Baby Driver.
Переглядів: 977 | Додав: Elnino | Теги: Енсел Ельгорт, New Line, новини, фільм, Dukes Of Oxy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |