RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Енріко Колантоні боротиметься з супергероями
23:48
Енріко Колантоні боротиметься з супергероями
"Надздібності" продовжують розширювати свій акторський склад. Як повідомляє видання Deadline, Енріко Колантоні ("У полі зору") отримав повторювану роль у другому сезоні телекоміксу сервісу PlayStation.

Заснований на однойменних графічних новелах Брайана Бендіса і Майкла Евона Омінга, серіал розповідає про двох детективів, Крістіана Уокера (Шарлто Коплі) і Діні Пілгріма (Сьюзен Хейард), які розслідують випадки, пов'язані з людьми, що володіють екстраординарними здібностями, "силовими".

Колантоні зіграє Бейлі Брауна, сенатора з Монтани та ініціатора законопроектів, спрямованих проти "силових". Колишній "силовий", відомий як Кобальтовий Лицар (Cobalt Knight), він тепер утримується від використання своїх здібностей, щоб служити своїй країні із залів Конгресу.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про призначення Майкла Медсена ("Вбити Білла") на роль Супершока, лідера суперкоманди "Єдність" і героя, який відійшов від справ на сорок років.



Зйомки другого сезону, який вийде на PlayStation в 2016 році, на момент написання замітки проходять в Атланті. Єдиним шоураннером серіалу у другому сезоні буде сценарист Ремі Обушон, який спочатку ділив обов'язки з письменником Чарлі Х'юстоном.

Колантоні недавно можна було бачити в детективній драмі "Вероніка Марс", в якій він зіграв батька головної героїні, детектива Кіта Марса.
Переглядів: 497 | Додав: Elnino | Теги: Надздібності, 2 сезон, новини, Дата, Енріко Колантоні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |