RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 12 » Енн Хетеуей врятує світ від гігантської ящірки
20:18
Енн Хетеуей врятує світ від гігантської ящірки
Як повідомляє The Hollywood Reporter, Енн Хетеуей виконає головну роль у фільмі Colossal, режисером і сценаристом якого виступить Начо Вігалондо («Тимчасова петля»). Продюсерські функції візьме на себе Наікарі Іпін.

Самі творці проекту описують його як комбінацію з «Годзілли» і «Труднощів перекладу». Хетеуей дісталася роль Глорії - звичайної жінки, яка, втративши роботу і коханого нареченого, вирішує покинути Нью-Йорк, щоб повернутися в рідні пенати. Але коли з'являється новина про те, що величезна ящірка лютує в Токіо, руйнуючи місто, героїня починає усвідомлювати, що силою розуму вона дивним чином пов'язана з жахливими подіями, що відбуваються за тисячі кілометрів. Щоб зупинити близьку катастрофу, Глорії доведеться з'ясувати, чому саме існування такої посередньої жінки, як вона, викликає незворотні наслідки для всього людства.

«Colossal - це на даний момент мій найбільш амбітний сценарій, в нього вкладено багато особистого. Я неймовірно радий можливості попрацювати з Енн і всією талановитою командою проекту », - зізнався Вігалондо.



Вже восени на екрани вийде комедія Ненсі Маєрс «Стожари», в якій головні ролі виконали Хетеуей і Роберт Де Ніро, а не так давно актриса завершила зйомки у фільмі «Аліса в Задзеркаллі».
Переглядів: 532 | Додав: Elnino | Теги: Начо Вігалондо, новини, Colossal, Енн Хетеуей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |