RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 27 » Енн Хетеуей врятує світ від чоловіків
13:55
Енн Хетеуей врятує світ від чоловіків
Енн Хетеуей зіграє головну роль і виступить в якості продюсера фантастичної комедії під назвою "The Shower". Про це повідомляє видання The Wrap.

За сюжетом, на Землю обрушується таємничий метеоритний дощ, який перетворює всіх чоловіків у прибульців. Тепер відповідальність за долю цивілізації лежить на жінках. Вони повинні об'єднатися, щоб врятуватися самим і врятувати світ.



Проект буде курирувати студія Andrew Lauren Productions, а одним з продюсерів стане чоловік Хетеуей Адам Шульман. У фільму поки немає режисера і виконавців інших ролей. Зйомочний і можливий прокатний графіки картини не уточнюються.

Нагадаємо, що навесні 2015 року повідомлялося про намір Енн Хетеуей знятися в іншому фантастичному фільмі, в якому Земля повинна була піддатися нападу гігантської ящірки. Однак японська компанія Toho, що володіє правами на Годзіллу, заявила про намір домогтися судової заборони на зйомки цієї картини, і про її подальшу долю на момент написання даної замітки не було відомо.



Також повідомлялося про готовність актриси знятися в драмі під назвою "Шлюпка". Сюжет повинен будуватися навколо групи вцілілих людей в корабельній аварії. Постановником фільму призначений Джо Райт, в активі якого така картина, як "Спокута".
Переглядів: 537 | Додав: Elnino | Теги: Джо Райт, фільм, новини, Енн Хетеуей, The Shower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |