RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 3 » Емілі Блант зіграє в сиквелі «Найманки»
20:33
Емілі Блант зіграє в сиквелі «Найманки»
Бойовик «Найманка» з Емілі Блант в головній ролі , який наробив в минулому році чимало шуму завдяки незвичайній подачі теми, вдалому кастингу і вивіреному екшену отримає сиквел. Як повідомляє The Hollywood Reporter, сценарій продовження вже готовий. Написав його Тейлор Шерідан - автор сценарію оригінальної стрічки.

Відомо, що до своїх ролей в сиквелі вже погодилися повернутися троє виконавців головних ролей - Емілі Блант, Джош Бролін і Бенісіо дель Торо. Продюсери також розраховують на те, що Вільньов захоче очолити зйомки нового проекту, проте офіційно його призначення на пост режисера поки ніхто не підтверджує. З чуток, головна сюжетна лінія продовження буде присвячена персонажу Бенісіо.



Нагадаємо, що оригінальна стрічка розповідає про агента ФБР Кейт Мейсер (Блант), яка працює на кордоні Мексики і США, на території, яка по суті є полем битви наркокартелів і спецслужб, де не діють ніякі закони. Одного разу Кейт залучають до операції елітного підрозділу по боротьбі з наркобаронами. Щоб залишитися в живих і зберегти розум, їй доведеться поступитися багатьма своїми принципами і подивитися на ситуацію під зовсім новим кутом ...
Переглядів: 713 | Додав: Elnino | Теги: кіно, сиквел, Найманка 2, Емілі Блант, новини, Сікаріо 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |