RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 19 » Емілі Блант зіграє в продовженні «Мері Поппінс»
12:46
Емілі Блант зіграє в продовженні «Мері Поппінс»
Кіностудія Walt Disney Pictures знайшла виконавицю ролі Мері Поппінс в продовженні класичного фільму 1964 року випуску. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, даму досконалу в усіх відношеннях повинна зіграти Емілі Блант.

Режисером сиквела стане Роб Маршалл, що зняв для Walt Disney такі фільми, як "Пірати Карибського моря 4: На дивних берегах" і "Чим далі в ліс ...". Сюжет фільму поки не розголошується, відомо лише, що на відміну від першої частини, події якої відбуваються в 1910 році, дія продовження зосередиться на 30-х роках.



Коли проект був анонсований у вересні 2015 року, повідомлялося, що в основу сценарію ляжуть окремі епізоди восьми творів письменниці Памели Треверс, присвячених Мері Поппінс, в тому числі перший літературний сиквел "Мері Поппінс повертається".

Нагадаємо, що історія екранізації оригінальної книги була розказана у фільмі "Врятувати містера Бенкса", прем'єра якого відбулася в 2013 році.

Фільм "Мері Поппінс" був номінований на 13 премій Американської Кіноакадемії і отримав в результаті п'ять нагород. Головні ролі в картині зіграли Джулі Ендрюс, Глініс Джонс, Ед Вінн, Герміона Бадделей, Ельза Ланчестер, Дік Ван Дайк та інші актори.
Переглядів: 712 | Додав: Elnino | Теги: Роб Маршалл, Мері Поппінс, кіно, Емілі Блант, новини, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |