RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 20 » Емі Адамс отримала головну роль у трилері «Гострі предмети»
18:47
Емі Адамс отримала головну роль у трилері «Гострі предмети»
Зірка "Афери по-американськи" Емі Адамс зіграє головну роль в екранізації роману Гілліан Флінн "Гострі предмети". Постановником серіалу, придбаного компаніями Entertainment One і Blumhouse Productions для кабельних каналів і потокових сервісів, призначений Жан-Марк Валле ( "Далласький клуб покупців"). Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Головна героїня роману, виданого в 2006 році, репортер Камілла Прікер (Адамс), тільки що виписалася з психіатричної клініки після короткого перебування в ній. Їй доручають непросте редакційне завдання - вона повинна відправитися в своє крихітне рідне містечко, щоб провести журналістське розслідування вбивства двох десятирічних дівчаток. Протягом багатьох років Камілла практично не спілкувалася зі своєю  матір'ю, що страждає на іпохондрію і сестрою, яку вона ледве знає - красивою 13-річною дівчиною, яка має контроль над усім містом. Тепер, перебуваючи в своїй колишній спальні в вікторіанському особняку її сім'ї, Камілла ототожнює себе з молодими жертвами, можливо, надто сильно. Переслідувана власними демонами, вона повинна розплутати психологічну загадку свого власного минулого, якщо вона хоче отримати історію і пережити це повернення додому.



Сценарій до серіалу написала Марті Ноксон ( "Нереально"), яка розділить функції виконавчого продюсера з Флінн і Валле. Ноксон також призначена шоураннером серіалу.

​Наступний повнометражний проект за участю Адамс - "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості".
Переглядів: 937 | Додав: Elnino | Теги: Жан-Марк Валле, серіал, Гострі предмети, Емі Адамс, новини | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |