RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 15 » Емі Адамс: «Лоїс Лейн проти Чудо-жінки? Навряд чи »
22:01
Емі Адамс: «Лоїс Лейн проти Чудо-жінки? Навряд чи »
Ні для кого не секрет, що Зак Снайдер не дуже-то охоче ділиться інформацією про свій новий фільм - «Бетмен проти Супермена». Наприклад, про героїню Лоїс Лейн, яку ми пам'ятаємо по першій частині цієї франшизи («Людина зі сталі»), відомо й досі було лише те, що вона повернеться і що її знову зіграє Емі Адамс. Тепер же ресурсу Comingsoon вдалося роздобути деякі відомості про цього персонажа, якими поділилася сама актриса.

Зокрема, вона розповіла, що не варто чекати якогось протистояння між Лоїс і Чудо-жінкою (її в цьому фільмі зіграє Галь Гадот). «Здорово, що вийшло залучити в проект нових персонажів, і я рада, що на знімальному майданчику зі мною буде працювати Галь. Завжди приємно, коли є ще дівчата поруч, навіть якщо у нас зовсім не багато спільних сцен », - зазначила Емі.



А на запитання про те, чи будуть ці героїні конкурувати між собою, вона відповіла так: «Чомусь коли в такому фільмі з'являються дві жінки, всі автоматично починають думати:" Жіноча бійка! ". Ні, мені здається, це все якісь чоловічі фантазії. Не думаю, що вас чекає щось подібне ».

Тим часом новий фільм за участю Емі Адамс, біографічна драма Тіма Бертона «Великі очі», вийде на наші екрани 15 січня наступного року.
Переглядів: 616 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, Емі Адамс, Чудо жінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |